Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Brødbakemaskin

#1

krystallklart sa for siden:

Hvilken bør jeg kjøpe?
Skal bake glutenfritt brød, om det har noe å si.


#2

Tjorven sa for siden:

Vi har en Kenwood som vi har fått i gave. Jeg har hørt at Wilfa er bedre siden den legger ned eltekroken etter elting. Vi får nemlig et veldig stort "hakk" i brødet.


#3

annemede sa for siden:

Se på formen på de, det blir formen på brødet. Vi har en 8 år gammel Wilfa med to eltekroker.


#4

Kanina sa for siden:

jeg har en fra obh nordica, og baker bare glutenfritt. helt grei, men litt uforutsigbart hvorvidt deigen hever over kanten (og det lukter brent i hele leiligheten, men det kan nok vel så gjerne skyldes den glutenfrie deigen), og det er fryktelig irriterende at den piper midt inni programmene. men enkel å bruke og vaske, og det følger med hefte med bl.a. glutenfrie oppskrifter.


#5

GinaK sa for siden:

Vi har Wilfa med 2 eltekroker. Bruker den hver helg og er kjempefornøyd.


#6

Anka sa for siden:

Sånn er det med min brødbakemaskin også, skikkelig plagsomt med et stort hull i brødet.


#7

Fibi sa for siden:

Jeg har kenwood rapid bake, og er kjempefornøyd. Nå baker ikke jeg brød direkte i maskinen, men elter og hever deigen der, før jeg tar den over i vanlig brødform.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.