Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Russland - Spania

#1

Salt sa for siden:

Og gjett hvem som skal se den fra hovedgata i Moskva?? :hyper:

De har sperret av hele gata, som er 6 filer bred. Tipper det blir bra. Får huske å ta på meg gullskoa, og ikke sølvskoa... :knegg:


#2

Sissel sa for siden:

Høres spennende ut! Men, jeg heier på Spania da.


#3

Elisabet sa for siden:

Det blir sikkert stemning det å se kampen der. Nå er jeg ingen fotballentusiast, heller tvert imot, men akkurat Spania i reservedrakter er det eneste jeg heier på. Nemlig eneste drakta mannen har fått overtalt meg til at lillebror går i. :knegg:


#4

Toffskij sa for siden:

Det blir nok liv, ja. Jeg var i Petersburg da Russland slo henholdsvis Sverige og Nederland, og makan! Jeg så (ikke overraskende) ikke på selv, men med EN gang kampene var over, eksploderte det bare ute i gatene, full fest, hoiing og bilkjøring-med-digre-flagg hele natta. Gærne folk. :hehehe:


#5

Toffskij sa for siden:

Er det Tverskaja de skal sperre av?! :sjokk:


#6

Salt sa for siden:

Jepp, det var planen, men så avlyste de det.. :sjokk: :(

MEN, jeg fikk sett kampen allikevel, på Hard Rock Cafe. De var nedtrykte da de innså nederlaget, men omtrent bare i 10 min. Så var det full fest for at de er i bronsefinalen. :hehehe:

Festing i gatene var det ja - roping, raketter, tuting, flagg i bilene, mennesker som henger UT av bilene, slossing inne i t-banevogna vår... Har ikke sovet så mye i natt... :p :bor ved innerste ringvei:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.