Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grrrrr (hoppende markør)

#1

Pelikan sa for siden:

Når jeg skriver, så hopper markøren, slik at jeg plutselig begynner å skrive midt inni i tidligere setning jeg har skrevet. Dette skjer igjen og igjen. Noen som skjønner hvorfor? Jeg holder nemlig på å bli gal av dette. Det kan hende at tommelen min kommer borti musen som er på tastaturet med tommelen... :vetikke: Kan jeg koble ut den på en måte? Har Windows Vista hvis det har noe å si?
Håper så inderlig at noen kan hjelpe, for dette er til å bli gal av :gah:


#2

Kanina sa for siden:

Dette opplever jeg hele tiden på den ene bærbare. Det virker som om touch-paden er altfor følsom, og markerer av og til der hvor jeg satte markøren sist, ofte inni eller i begynnelsen av en setning. Knurr!


#3

Pelikan sa for siden:

Akkurat! Så jeg håper noen kan si hvordan man kobler ut denne touch-paden :hjelp:


#4

Manga sa for siden:

Dette irriterte vettet av meg også, helt til jeg skjønte at jeg kunne koble den ut. På min PC er det en knapp rett ved siden av på-knappen.


#5

Pelikan sa for siden:

Hldiggrisen! Jeg har ikke en sånn knapp (iallefall ikke som jeg har sett) Er det ingen som kan hjelpe :desperat:. Jeg har en Acer 7720G.


#6

Mauser sa for siden:

Kontrollpanel - mus - (velg pekeenhet, f eks Synaptic pad) - enhetsinnstillinger - deaktiver.


#7

Pelikan sa for siden:

Hadde virkelig håpet at nå var dette løsningen, men det er ikke den typen alternativer på Windows Vista ser det ut som. etter å ha trykket på mus, så fikk jeg ikke det alternativet som du har skrevet over. Er det noen med Vista som kan sjekke det ut og skrive en t-skje liste. Da ville jeg blitt KJEMPEGLAD! (akkurat nå har jeg lyst å pælme maskinen ut vinduet :gaah:)


#8

Kanina sa for siden:

..og det hjelper jo ikke meg som faktisk bruker touch-paden. Det hadde bare vært fint om den ikke levde sitt eget liv i tillegg, liksom...


#9

yt1300 sa for siden:

To ting:

  1. Sørg for å ha riktig driver installert (synaptic sin, hvis det er en synaptic touchpad du har).
  2. Følsomheten til touchpad kan reguleres. Hvis det er høy følsomhet vil du få utslag om du bare tenker for hardt.

#10

yt1300 sa for siden:

windows sin touchpad/mus-driver fungerer, men ikke så bra som synaptic sin.


#11

Isbjørn sa for siden:

Om musen vandrer på den bærbare, så sjekk om det er rusk i kanten av paden. Et lite rusk som er kilt fast under der paden er festet kan få pekeren til å vandre. Stikk neglen i sprekken rundt hele firkanten slik at evt rusk forsvinner.


#12

Adrienne sa for siden:

yt1300: Ingen av delene funker for meg, for det virker som om PC-en tror at den ikke har touchpad, men så har den det likevel. Det vil si at når jeg trykker på mus på kontrollpanelet får jeg bare opp driver til ekstern mus. Dette irriterer vettet av meg, og jeg kunne selvsagt ha bedt IT-avdelingen om å fikse, men siden de ikke alltid er like serviceinnstilte og ikke har så mye peil heller, så har jeg rett og slett ikke orket.

Så jeg har endt opp med å lære meg å holde hendene unna touchpaden når jeg skriver, sånn at jeg ikke kommer borti. For den er i tillegg til å være uinnstillbar også overfølsom. Skikkelig festlig.


#13

Katinka sa for siden:

Hos meg er det Fn+F7.


#14

Interference sa for siden:

Sjekk nede til høyre på verktøylinjen, en grå firkant som indikerer touchpaden. Klikk på den og juster.


#15

Pelikan sa for siden:

SMASK!!!!! :jippi: :lykkelig:

(i tilfelle jeg skal bruke den igjen, hva gjør jeg da?)


#16

Katinka sa for siden:

Fn+F7 igjen. :)


#17

Pelikan sa for siden:

Love you:ja:


#18

yt1300 sa for siden:

Tro meg: Riktig driver vil løse problemet (jeg vet, for jeg jobber i it-avdelingen).


#19

Adrienne sa for siden:

Og hvor finner jeg den da? :blond: :vil fortsatt ikke opp til luringene to etasjer over meg:


#20

Adrienne sa for siden:

:lykkelig: Jeg fant driveren selv, og installerte, og nå har jeg fått skrudd av "tap"-funksjonen på touchpaden. :lykkelig: yt1300: En gigantisk grønn prikk er på vei. :lykkelig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.