Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er holdbarhet på stekt kjøtt?

#1

Ibidelma sa for siden:

Vi hadde gryterett med biffkjøtt, fløte og grønnsaker på mandag, og det er enda rester i kjøleskapet. Kan man spise dette etter 4 dager? Eller bør man kaste det? Jeg ble så enormt kjøttsulten (gravid) :knegg:


#2

safran sa for siden:

Min grense er på 5 dager på kjøtt, om det er oppbevart kaldt og tildekket.


#3

Ibidelma sa for siden:

Varmer du det til kokepunktet etterpå da? Eller ka man varme det i mikroen?


#4

safran sa for siden:

Jeg har varmet det i mikroen. Jeg er dog veldig nøye med å kjøle ned maten og få den i kjøleskapet så fort som mulig. Der blir den opppbevart ved høyst 4 grader.


#5

Ibidelma sa for siden:

Regner med det skal gå fint her også da. Kjølet ned straks etter middagen og kjøleskapet er snaue 2grader (litt kaldt)..
Takk for svarene =)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.