Jeg tror ikke det blir stort enklere enn dette. ;)
Man tager kyllingfilet (svin går sikkert også fint an å bruke) og steker i passelig store biter. Samtidig blander man salsa og fløte i en kjele, og koker opp. Da kyllingen er stekt tar man den oppi sausen. Det går også an å lage dette i en ildfast form i stekeovnen.
Denne retten er lett å tilpasse. Til barn kan man lage en mild variant, og tilsette mer salsa til de voksne. Jeg tror den er ganske lavkarbo-vennlig også, men det tør jeg ikke å påstå så sikkert. :) Og det er veldig enkelt å lage til mange.
Vi bruker salat og ris til, men det er jo en smaksak. :nam:
Det høres godt ut. :) Jeg pleier å lage noe som ligner, med fløte og enten ajvar (paprikapuré) eller rød pesto, og da steker jeg gjerne cashewnøtter og babymais også og har i. Det går sikkert an å ha i denne også?
Det høres godt ut! :nikker: Jeg har slengt oppi små broccolibuketter, paprikabiter eller mais av og til, alt etter hva vi har i huset. Smaken er egentlig veldig nøytral synes jeg, så det går an å variere etter smak og humør. :)
Jeg laget en variant av denne i går og den var kjempegod. Hadde i en boks babymais, en paprika i biter, en boks skivet champignon og litt cashewnøtter. Til og med ungene likte den og de er sær når det gjelder ny mat.