Jeg har en uåpnet pakke med kylligfilet som er merket med "siste forbruksdag" 25/6.
Jeg er lite høytidelig på slikt, men man må vel passe seg ekstra siden det er kylling?! :blond:
De lukter ikke vesentlig vondt..
Hva kan skje hvis jeg spiser dem?
(uaktuellt å servere de til noen andre selvfølgelig!)
Jeg er ingen datopingle, men er mer forsiktig med kylling enn mye annen mat. Jeg hadde nok spist den om den luktet ok og så godt ut. Gjennomstekes selvfølgelig.
Jeg har aldri blitt syk av mat, men det går vel an å få litt magasjau, eller noen skumle salmonellagreier hvis man er skikkelig uheldig.
Den lukter ikke vondt, tror jeg. Lukter jo litt, men ikke vondt.
Planen er å lage en kyllinglapskaus som godt kan koke lenge, så varmebehandling blir det nok av:nikker:.
Jeg tar ikke slike sjanser, men så har jeg også lest på egg.no (opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) at hvitt kjøtt kunn er holdbart til påstemplet dato, uåpnet i kjøleskap.
Du dør sikkert ikke, men jeg vil heller ikke bli syk.