Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kylling og datostempling

#1

Tammen sa for siden:

Jeg har en uåpnet pakke med kylligfilet som er merket med "siste forbruksdag" 25/6.
Jeg er lite høytidelig på slikt, men man må vel passe seg ekstra siden det er kylling?! :blond:
De lukter ikke vesentlig vondt..
Hva kan skje hvis jeg spiser dem?
(uaktuellt å servere de til noen andre selvfølgelig!)

:spekulerer:


#2

Tammen sa for siden:

:confused:


#3

Kaija sa for siden:

Jeg er ingen datopingle, men er mer forsiktig med kylling enn mye annen mat. Jeg hadde nok spist den om den luktet ok og så godt ut. Gjennomstekes selvfølgelig.

Jeg har aldri blitt syk av mat, men det går vel an å få litt magasjau, eller noen skumle salmonellagreier hvis man er skikkelig uheldig.


#4

Aminta sa for siden:

:Hadde kastet den tvert.:


#5

Tammen sa for siden:

Den lukter ikke vondt, tror jeg. Lukter jo litt, men ikke vondt.
Planen er å lage en kyllinglapskaus som godt kan koke lenge, så varmebehandling blir det nok av:nikker:.

Tror jeg setter i gang jeg:hmm:.


#6

Tammen sa for siden:

Ok. Hvorfor?
Kan jeg bli veldig syk?
:sparke:


#7

Aminta sa for siden:

Jeg tar ikke slike sjanser, men så har jeg også lest på egg.no (opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) at hvitt kjøtt kunn er holdbart til påstemplet dato, uåpnet i kjøleskap.
Du dør sikkert ikke, men jeg vil heller ikke bli syk.


#8

Tammen sa for siden:

Jaja, jeg ser den. Har ikke tid til å bli syk nå, så da får det bare være.
Takk for svar! :)

Ahh, da blir det en tur på butikken allikevel..:mumle: hadde håpet å slippe det nå, i frykt for å komme hjem med en hel del sjokolade og smøreost.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.