Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg trenger en ny telefon

#1

~TM~ sa for siden:

Min nåværende mobil er i ferd med å falle fra hverandre...

Jeg har snust litt på iPhone, men tror ikke jeg kommer til å bli helt fornøyd. Jeg sender mye sms og noe mms og jeg syntes det var knotete å skrive på den.

Dette er viktig for meg:
Godt kamera
God batterikapasitet
Mulighet for (stor) minnebrikke
Ikke for stor
"Pent" utseende

Jeg har ikke behov for å kunne lese e-post eller surfe på nett med telefonen. ... men jeg ser ikke bort i fra at behovet lett kan skapes. :p

Jeg trenger ikke at den er god på lyd, med min tinnitus og støyskadde hørsel er musikk rett i øret utelukket uansett.


#2

Majsa sa for siden:

Jeg kjøpte meg Nokia 6085 i dag, og foreløpig er jeg kjempefornøyd. Den oppfyller så vidt jeg kan se alle kravene dine. Den ble best i test her:
forbrukerportalen.no/produkter/15280

:confused: Jeg kan ikke se på hvilken måte det er vanskelig å lagre og slette kontakter, det gjøres på akkurat samme måte som på alle andre Nokia-telefoner jeg har hatt.


#3

Majsa sa for siden:

Og nå ser jeg at den ble best i "test av eldremobiler" ... :o Fått seg gæmlis-mobil, hu da.



#5

Left sa for siden:

Jeg har Sony Ericsson K810i, og etter mitt skjønn fyller den alle dine kriterier.
Har 2 GB minnekort, den har 3,2 mpx kamera som tar gode bilder, den er ikke spes. stor og den ser da helt grei ut. Den har ok batterikapasitet også.
Storebroren har enda bedre kamera, K850i, 5 mpx kamera, og mulighet for enda større minnebrikke tror jeg. Ellers er den vel lik K810i. Tastene på K810i er bedre synes jeg, for skriver en del sms og mms.


#6

Balanse sa for siden:

Jeg bestilte Nokia N95 8g fra USA og er superfornøyd. Kamera og videokamera fungerer utmerket, og skjermen er stor og grei. Jeg har til og med lagt inn litt Mummifilmer som det går fint å se på. 8Giga fungerer helt greit med lagringskapasitet :fnis:. Billig ble det også (alt er relativt).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.