Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et strikkespørsmål

#1

Bokormen sa for siden:

Hvor mye arbeid vil dere si det er å strikke en enkel genser i str 8/9 år? Jeg har virkelig ikke peiling. :o


#2

Vimsen sa for siden:

O du ikke har peiling så er det vel ikke du som skal strikke den? Eller?
JEG vill kanskje ha brukt en ukes tid.


#3

pippimamma sa for siden:

Det er vanskelig å si nøyaktig hvor mye jobb det er. Når jeg strikker, så er det noe jeg gjør som avkobling når jeg har tid og lyst. Hvis jeg kun hadde hatt genseren å holde på med, så hadde det ikke tatt lange stunden. Med alt jeg holder på med i hverdagen så ville jeg nok brukt flere uker nå. Men jeg er alvorlig syk og greier ikke holde samme tempo som før.

Hvis du skal betale noen for å strikke, så er garnprisen x 3 en grei pris å betale.


#4

Bokormen sa for siden:

Neida, jeg har en strikkeglad bestemor som mer enn gjerne strikker til oldebarna. :) Men etter hvert som barna blir større så føler jeg litt på at det sikkert blir mer og mer jobb med hvert plagg. Nå blir det i tilfelle første gang jeg spør da, hun har alltid tilbudt seg/ gitt bort i gaver. Så hun trives nok med det. :) De ribbestrikkende genserne hun lager er geniale. Den første vinteren har vi kanskje brettet opp ermene litt, så bare strekker vi dem etter vask etter hvert. De passer leeenge.


#5

Vimsen sa for siden:

Hun strikke rnok med glede og til fingrene ikke orker mer tenker jeg. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.