Jeg skal lage Whities (hvite brownies) i dag, og det står at det skal være 1 dl kaffefløte i den (som den hvite sjokoladen skal smelte i), men kan jeg bruke kremfløte i stedet? Jeg spør i tilfelle det er "noe" med kaffefløten som gjør at den er å foretrekke fremfor kremfløte?
Jeg tror jeg bruker kremfløte, det er liksom det jeg har i kjøleskapet nå. Skal jo uansett ikke piskes, bare varmes opp. :hmm:
Åh sjørøverkake, så kjekt!! Jeg skal lage 3 kaker i dag, bla. en hjerte-sjokoladekake med rosa glasur og røde non-stop til to herlige jenter på 4 og 5 år (min og Ms.Lee sin datter). :D
Haha, nei det blir sikkert kjempeflott! Høres helt knall ut. :D
Skal ikke ha bursdag her, bare barseltreff. Jeg må alltid overdrive, vet du. :knegg:
Herregud, jeg tror ikke jeg har EVNEN til å ha besøk uten å styre på med hundre kaker og mat og greier. Og så må jeg alltid rydde meg ihjel, vaske hele huset, selv om jeg vet de som kommer driter i det. :knegg: Men det er gøy og da.
Salt: jeg skal legge ut oppskrift og bilder i kveld. :)