Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bon-bon-land?

#1

Susse sa for siden:

Storfamilien skal 10 dager til Danmark fra neste uke av.
(Om jeg bare blir frisk nok av salmonellaen min) :dåne:

Gutta har visst sett / hørt reklame om noe sånt so Bon-bon land og Bassen påstår at det ikke er så langt fra der vi skal bo.

Noen som har vært der ?


#2

Avelonia sa for siden:

Jepp, flere ganger.



#4

Susse sa for siden:

Supert ! Tusen takk.


#5

krystallklart sa for siden:

Var der for ett par år siden. Kjempe gøy både for voksen og barn.:ja:


#6

gullet sa for siden:

Vi var i Bon-Bonland i fjor sommer.
Det var et flott sted. Masse sitteplasser, benker og bord og masse spisesteder(enkel mat). Det var toaletter "overalt" ( ikke som i Legoland hvor du må lete etter dem) og det var rent og pent.
Det var masse karuseller for oss som da hadde barn på 4 og 6 år.
God tur!


#7

turi sa for siden:

Vi var der i fjor omtrent på denne tiden, og det var helt fryktelig. Masser av folk og køer opp til 1,5 time. Køer på de minste karusellene på 45 minutter. Ikke noe for oss som hadde med lille propell på 3,5 år.


#8

Gremli Skremli sa for siden:

Vi var veldig fornøyde da vi var på Bon-bonland i slutten av juni i fjor med to fireåringer.
Ellers har broren min bodd i det området i noen år, og jeg anbefaler et besøk på Karrebæks Minde, men det er kanskje der dere skal bo?


#9

Stompa sa for siden:

Vi var der for tre år siden, da ungene var nesten 4 år, og det var supert. Mye bedre enn Legoland, egentlig, enda ungene var nesten 6 da vi var der i fjor.

Jeg har en kollega som har bodd mange år i København, og hun sier at blant dansker er Bonbon-land mye mer populært enn Legoland.


#10

Susse sa for siden:

Vi var i Legoland i fjor sommer og det var helt grusomt ! Dit skal vi i allefall ikke igjen. Vi har 7 barn i alder 3-15 så vi må finne på litt forskjellig. Vi skal i Løveparken og minst to dagsturer til Tyskland også.


#11

Ru sa for siden:

Prøv Djurs Sommarland. Det er mye bedre enn Legoland, ikke så krampaktig fullt og mye bedre egnet for små barn. :nemlig:


#12

Stompa sa for siden:

Vi var i Sommerland Syd i fjor - samme opplegget som Djurs, men ligger sørover mot grensa til Tyskland - og ungene har snakket mye mer om det besøket enn om Legoland. Det var litt nedslitt der, men masse artig for ungene å finne på.


#13

Tuneland sa for siden:

:nemlig:

www.djurssommerland.dk/


#14

Kneazle sa for siden:

Blir med på avsporingen: Djurs er kjempebra! :jupp: Vi var der to ganger i løpet av vår to uker lange ferie i år. Snuppa på snart tre elsket det, og vi koste oss også. Avslappet stemning, og massevis av trampoliner og fine karuseller også for de små. Men det er mulig at det oppleves litt annerledes midt i fellesferien, da.


#15

Elis sa for siden:

Ungene synes Bon-Bon land er helt topp!

Vi var der i 8 1/2 time i går. :)


#16

turi sa for siden:

Og får å avspore litt til, her er 10 på topplisten over Danmark som sto i VG i går:

her


#17

Mams sa for siden:

Skygg unna København Zoo. Det er en forferdelig dyrehage, i allefall om de ikke har gjort gigantiske endringer siden vi var der for noen år siden.
Kommer vel aldri til å glemme elefanten som så ut til å ville forsøke å rømme.
Men det er fult forståelig også.

BonBon land er kult, også for voksne (som liker karuseller)
Djurs er også bra, men det kan faktisk bli fult og da slipper man rett slett ikke inn.
Fårup er også bra synes jeg.
Legoland er oppskrytt.
Men de 3 siste parkene er på Jylland da, mens BonBon land er på Skjælland.


#18

Lucifer sa for siden:

Dere skal bo på Sjælland? Unngå København Zoo og Tivoli. Zooet er som nevnt over helt forferdelig og tivoliet er for store barn og voksne. Begge deler er sterkt oppskrytt.

Jeg for min del er glad i:
Aalborg Zoo
Løveparken
Fårup Sommerland

Disse tre ligger alle på Jylland, da men jeg trives også bedre på Jylland.


#19

Dragen sa for siden:

I tillegg til Legoland, likte vi aller best Aqua-senteret i Silkeborg. Fint for ungene både ute og inne, mulighet til å klappe fisk på ryggen, og veldig god mat, også for barn på diett.


#20

Tallulah sa for siden:

:nemlig: Den dyrehagen er forferdelig. Jeg husker jeg tok med lillebroren min dit engang, og holdt på å begynne å gråte når vi så den stakkars isbjørnen i 30 varmegrader med bare en liten pytt til å dyppe seg i. Resten var slitt betong som var malt for å se ut som isfjell.

Tivoli er jeg veldig glad i, uten barn, og med større barn, men det var ikke spesielt givende med småbarn. Dyrt, dårlig planløsning og umulig å komme frem med vogn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.