Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spansk - hvilke lærebøker?

#1

Left sa for siden:

Har alltid hatt lyst til å lære meg spansk, og gikk et lynkurs på videregående - for ca hundre år siden - og brukte da noe som het Por Favor...?
Noen som kan anbefale en god lærebok? Jeg hadde tenkt å prøve meg på egenhånd, så det bør ikke være alt for avansert.

:vilha:


#2

Gremli Skremli sa for siden:

Det spørs hva du skal bruke det til. Er det til feriebruk, eller mer grundig med grammatikk osv? Jeg fant en fin liten bok på en flyplass som het noe sånt som Spansk på 15 minutter. Der fikk man begge deler, og jeg likte at det var delt opp i små bolker og etter tema. For uttale, se f.eks. BBC sine spansk-sider. Skal se om jeg finner linken.
Jeg synes ikke tradisjonelle lærebøker egner seg så godt til selvstudium, men om det er det du tenker på, ville jeg gått for Caminos- det er den Folkeuniversitetet bruker. Cd'en som hører med er dyr når man kjøper den alene, men det bør finnes pakker med bok og cd. I vgs bruker jeg Vidas, Vamos (nivå II) og Mundos Nuevos. Sistnevnte er ikke noe særlig, de to andre er midt på treet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.