Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fly til Florida som har tv på stolryggen

#1

Michayla sa for siden:

Ja, det er jeg ute etter.

Noen som vet hvilket flyselskap som har dette i sine fly?
Hater skjermer som daler ned fra taket og som du ikke ser en damn shit av.

Jeg skal bestille billetter til meg og min venninne snart til Florida og vi er avhengig av å ha tv for å få tiden til å gå.
Sist gang var et h......pga tv var så langt unna.
Er det strømutgang til pc på flyene (husker ikke) i tilfelle jeg må ta med meg laptop/DVD spillere for å kunne se film?

Er det supersaver som er billigste sted å få billetter nå?


#2

morgana sa for siden:

KLM og British Airways har.


#3

Blånn sa for siden:

Ikke alle KLM-fly.... Air France hadde. Ikke KLM. Vi fløy til New York.


#4

Teofelia sa for siden:

Mange flytyper har dette kun på business eller første klasse, så det lønner seg å sjekke mer enn bare flyselskapet hvis det er viktig.


#5

TBM sa for siden:

Når man blir ombooket til første klasse på SAS har de egne TV-skjermer på hver enkelt plass som man tilpasser selv. Kan anbefales.

(Men det avhenger f. eks. av at man har billetter via Charles de Gaulle med Air France og at det er tåke i Paris. Og Air France vil jeg ikke anbefale.)


#6

Divine sa for siden:

Continental har ikke, Icelandair har heller ikke.


#7

m^2 sa for siden:

Vi fløy Lufthansa sist - de hadde dette på sine nye fly i alle klasser. Airbus et-eller-annet.

"The entire A330-A300 and A340-600 fleet is already fitted with in-seat screens, which will be available on around 40% of the long-haul fleet before the end of the year."


#8

m^2 sa for siden:

Icelandair har natteflyvninger forresten - de er kjempefine :jupp: Men TV-tilbudet er elendig.

Hold deg langt unna Air France og Charles de Gaulle (urk!)

Hvor i florida er det du skal, forresten? Jeg har oppdaget at Orlando Sanford (ved Orlando) er en veldig grei flyplass, du er gjennom alt av sikkerhetskontroller på en svipp, og samme når du går ut av flyet. Rett ut og ferdig med det. Men det er en PITTEliten flyplass, altså! Ikke noe å ta seg til, egentlig. Aner ikke hvordan det er med transport t/r da vi alltid har blitt kjørt.

På Orlando Itl pleier sikkerhetskøene å være grufullt lange så ta deg god tid hvis du skal ut derfra.


#9

liefje sa for siden:

Jeg vet i alle fall helt sikkert at Emirates har paa turistklasse, med over 600 filmer aa velge mellom. Du kan i alle fall fly Hamburg-New York med dem, men det hjelper kanskje ikke.

Saann ellers er det enorme varisjoner her, og ofte veldig vanskelig aa vite helt sikkert at du faar det, fordi bare enkelte flytyper/avganger har de nyeste flyene, og hvilken flytype som brukes, ofte bare blir avgjort rett för avreise. Det beste er altsaa aa finne et flyselskap hvor ALLE flyvningene har det. www.seatguru.com/ kan gi masse informasjon, men för du faar nytte av den siden, maa du vite hvilket fly som benyttes paa den aktuelle flyvningen og dette maa vaere garantert, noe det - som sagt - ofte ikke er.


#10

liefje sa for siden:

Se hva jeg fant:

www.seatguru.com/charts/intl_economy.php

En tabel som sammenligner setebredde/vidde og videotype paa ökonomiklasse, internasjonale flyvninger. Jeg er jammen meg hjelpsom i dag. :flink: Du vil ha dem med personal TV.


#11

Michayla sa for siden:

Takker og bukker dypt.


#12

Smash sa for siden:

Vi har kjørt med både Northwest og KLM i sommer, og de hadde TV på alle seter.


#13

Michayla sa for siden:

Skal til Fort Lauderdale, da cruise skipet går derfra.
Det går fly til Fort Lauderdale også, men det er dobbelt så dyrt og det er bare ca 4 mil fra Fort Lauderdale til Miami flyplass, så det blir taxi eller buss fra flyplassen til Fort L og det går det nok av i følge min svigerfar som har vært der mange ganger med jobben.


#14

Labolina sa for siden:

Noen av Continental sine har. Når vi fløy til så var det ikke tv på stolryggen, men tilbake så var det det. :)


#15

Michayla sa for siden:

Har funnet billetter med akkuratt disse du nevner til ca 13.500 for 2 personer tur/retur.


#16

Michayla sa for siden:

Vi kjørte med lufthansa da vi dro til Dallas for litt over ett år siden og de hadde ikke på de flyene vi kjørte.

Vonde seter og trangt på den lengste turen frankfurt/dallas, mens turen fra norge til frankfurt var det gode seter og god plass. Men ingen hadde tv, kun i taket som var elendig og langt unna.
Elendig service var det også på alle flightene, sure og bitchete folk.
Aldrig mer lufthansa, trust me.


#17

Divine sa for siden:

Ah, jaså? Interessant. Jeg kjørte med et lite fillefly som ikke var større enn de som flyr innenlands i Norge. Veldig trangt, få og dårlige tv-skjermer, dårlig lyd i øretelefonene og stort sett ganske traurig. Men innenlandsflyene til Continental i USA var enda verre. Jeg fikk nesten ikke plass i setet, og så at de slanke mennene som satt ved siden av meg nesten ikke hadde plass til verken rompe eller bein de heller. De sa at de satt veldig, veldig vondt. Selv satt jeg så vondt at jeg trodde jeg skulle tørne. Så jeg anbefaler ikke Continental. Eneste fordelen er at de ofte er det billigste alternativet.


#18

Divine sa for siden:

Mine beste flyopplevelser er fra KLM. Så absolutt. Men det er noen år siden da. Men der synes jeg servicen var upåklagelig.


#19

Michayla sa for siden:

Fader, økonomi premium er jo dobbelt så dyrt som vanlig økonomi jo..grrr

I den oversikten som ble linket til så er det ikke mange flyene som har tv i ryggen altså.


#20

Michayla sa for siden:

hmm, skal jeg velge internasjonalt jeg da.
Får der var det mange personal tv.


#21

Smash sa for siden:

Vi har alltid hatt suveren service med KLM.


#22

Blånn sa for siden:

Mens jeg opplevde AirFrance som supre. God og vennlig service, ok fly med egne skjermer og kompetent bakkepersonale som booket oss automatisk om til neste fly da vi bommet på forbindelsen i Paris.

KLM derimot var slitsomt. Felles skjermer og forholdsvis dårlig service (dvs. all matservering tok en evighet og to...).


#23

Divine sa for siden:

Det beste er selvsagt å bli oppgradert til Business Class hos British Airways. Men da må man ha en svigerfar med mæktige vænna. :sparke:


#24

Filifjonka sa for siden:

Hvis det er dobbelt så dyrt med tv på stolryggen hadde jeg heller lest en bok. :jupp:


#25

Divine sa for siden:

Ja, det hadde jeg også gjort. Jeg leste Berlinerpoplene på vei til USA og Eremittkrepsene på vei hjem fra USA i fjor. Ingen vits i å prøve å se film når skjermene var ugunstig plassert og lyden var elendig.


#26

Blånn sa for siden:

Jeg også. Gidder ikke å sjekke engang. Skal til New York igjen i begynnelsen av oktober hvis alt går etter planen. Tar med meg noen pensumbøker, tenker jeg. ;)


#27

Michayla sa for siden:

Bok tar jeg med, men klarer ikke å lese lenge av gangen.
Får ikke noe med meg alikevel.

Mange som har skjerm i vanrlig økonomi også, men det er fler jo høyere opp i klasse man går.

Men jeg gidder ikke betale mer altså, det gidder jeg ikke.

Har vel batteri nok til 2 filmer tenker jeg. Lese og sove resten da og skravle.

11-13.000 tur/ retur er vel ikke så galt for 2 personer?

Da har jeg sjekket de fleste og det ser ut som det er continental som har de beste avgangene for våres behov.
Hva er det som er gale med dem egentlig, hører liksom begge deler.

Og hvis man mellomlander i amerika, er det riktig at man må hente bagasjen, så emigration og så gi fra seg bagasjen igjen før en kommer seg videre?

Høres tungvindt ut altså.

Hadde vært greit å slippe å se bagasjen til etter vi er fremme.


#28

Divine sa for siden:

Hvis du leser litt tidligere i tråden, så ser du i alle fall hva min oppfatning er av dem. Men nå har jeg bare reist med dem én gang, da. En av ulempene med å reise med Continental var at da byttet jeg fly i Newark. Det var et mareritt med køer over alt og mye styr med henting av bagasje og nyinnsjekking av denne, ny sikkerhetskontroll osv. Jeg hadde 2 t 10 min på meg på flybytte, men det var så vidt jeg rakk det. Da hadde jeg løpt som en gal til gaten. I ettertid fikk jeg høre at man må regne med at det tar tre timer å få byttet fly. Skal dere bytte fly, anbefaler jeg at dere gjør det et sted i Europa om mulig.


#29

m^2 sa for siden:

Jeg synes det var svinaktig dyrt for å være helt ærlig :sparke:
Vi (eller en av oss) drar en til to ganger i året, men er vanligvis tidlig ute med å bestille, og for to voksne og ett barn betaler vi vanligvis 7-9000, riktig nok i vintersesongen, og til Orlando-området. De gangene vi har reist til Miami har prisene vært sammenlignbare, og tilbudet connections større.

Men så er heller ikke sete-tv viktig for oss :humre: Det er faktisk billigere å kjøpe ekstra batteri til laptopen ;)
Du kan sjekke Sterling også, de har charterreiser med billigere kun-fly varianter. Lufthansa har også en charter-variant som jeg ikke husker navnet på i farta. Condor? Eller noe sånt. De har også billigere charter-varianter. Du kan også sjekke med Virgin Air fra London, da må du komme deg til London og billigste variant er fra Torp, men da mener jeg å huske at du må overnatte + bytte flyplass :)


#30

HSJ73 sa for siden:

Vi har god erfaring med Virgin Atlantic til California; tv på alle stolrygger med hundrevis av filmer, tv-programmer og spill. Vi fløy direkte fra London, og den flyturen føltes kortere enn 4 timer mellom Oslo og Rhodos nå i sommer (trangt og kjeeedelig).


#31

Michayla sa for siden:

Har vært i statene 2 ganger og vi har bestillt allt fra nesten 1 år til 3 mnd og nå 6 mnd.

Lufthansa skulle ha litt over 40.000 for 2.
De brukte vi ifjor og betalte 23.000 for 2 voksne og 3 barn.
Prisene varierer veldig.

Har sjekket alle flyselskapene som jeg vet om (lang liste på internett) og vi har faste datoer vi MÅ dra på og da har vi ikke så mye å gå på heller.

En annen ting som er viktig er at flyene vi skifter til samarbeider slik at hvis det blir forsinkelser så er det dems ansvar å skaffe oss en ny billett til målet.

Vet om litt for mange som har måttet kjøpe ny billett på egen regning pga de ikke rakk flyet pga forsinkelser på det 1 flyet.

Det vil vi IKKE risikere..
Derfor vil vi ha samme selskap.

Men prisene var de samme uansett.
Jeg bytter gjerne i Newark istedete for å bytte 2 ganger underveis.
Holder med ett bytte i newark og vi har 5 timer på oss. Så det burde gå greit.
Rekker vi ikke flyet, da er det ikke vårt problem, men dems.


#32

Mams sa for siden:

Continental har sinnsykt god is på Business klasse.
Eller det er ikke selve isen som er så veldig god, men alt det man får til isen av sauser o.l.


#33

Elin sa for siden:

Jeg håper du finner ut av det og at du finner et selskap som dere blir fornøyd med! Tv på stolryggen avhenger helt av hvilken flytype, samt årsomodell av flytypen som flyselskapet benytter på den aktuelle avgangen. Fly/flytype kan endres helt inntil avreise, så tv på stolryggen kan du dermed egentlig aldri "forhåndsbestille" ettersom de færreste flyselskaper som flyr på USA har det på alle modeller.

Pris og service er to viktige faktorer når man velger flyreise, selvsagt, og her er smaken som baken. Noen liker mora, andre liker dattra;) Alle de store er proffe og bra, men generellt sett er europeiske flyselskaper bedre på service ved uforutsette hendelser (forsinkelser osv.) ettersom de store kommersielle europeiske flyselskaper er underlagt et felles regelverk. Individueller forskjeller vil det alltid være.

Mine personlige favoritter på langdistanse til USA er KLM og Virgin Atlantic.


#34

Elin sa for siden:

Anbefaler deg å sjekke Amadeus, for da kan du se hvordan reiseruten er lagt opp, og med hvilket/hvilke flyselskaper som benyttes på strekningen. Der kan du f.eks. se at SAS/Swissair samarbeider, SAS/United, KLM/AirFrance, SAS/Lufthansa osv. Når du flyr så langt som til USA og med et av de store selskapene, så skal det mye til før det oppstår et slikt problem som du beskriver over. Slike problem oppstår nemlig som oftest når en person selv velger en lavpris-aktør uten samarbeidsavtaler på en av strekningene for å komme seg fra A til B. Eks. Man bestiller en flyreise Tromsø-Hamburg, og velger Norwegian fra Tromsø til Oslo, og deretter SAS/Lufthansa videre til Hamburg. Dersom det oppstår forsinkelse i Tromsø, slik at man ikke rekker videreforbindelsen til Hamburg, så har man et problem ettersom Norwegian ikke samarbeider med SAS/Lufthansa.


#35

tinkadott sa for siden:

Hvilke selskaper reiste dere med til Miami? Leter etter billige bill til februar...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.