Dixie Diner sa for siden:
Jeg har bakt igjen. :flau: Til mitt "forsvar" spiser jeg knapt av kakene jeg lager (må bare smake at de ikke smaker hoppetau før jeg gir dem bort). Jeg sender dem med mannen på jobb. :p
Denne ble ikke akkurat FLOTT å se på, men smaker veldig godt. Omtrent som Bounty, samme seige deilige konsistensen på kokosbunnen.
BUNN:
200 gram melis
200 gram kokosmasse
6 eggehviter
SJOKOLADEKREM:
150 gram smør
150 gram kokesjokolade
1 ts vaniljesukker
6 eggeplommer
Pisk eggehvitene stive. Ha i melis og pisk videre til du får en tykk, blank marengs. Vend inn kokosmassen. Hell bunnen i to runde former eller en stor langpanne kledd med bakepapir. Stek i ca. 30 minutter på 150 grader.
La bunnen(e) avkjøles HELT i formen, hvelv den ut og dra forsiktig av bakepapiret. Dersom du brukte langpanne, skjærer du bunnen i to deler på midten. Jeg skar den i fire og fikk dermed en litt høyere kake.
Sjokokremen lages ved å smelte smør og ha i sjokoladen. La den smelte helt og avkjøles. Den skal helst være litt kald når den blandes med eggene. Pisk eggeplommer (ikke eggedosis) og melis. Ha i vaniljesukkeret. Bland med den avkjølte sjokolademassen og rør godt. Blir konsistensen suppete, sett bollen i kjøleskapet i et kvarters tid til den er blitt fastere. Ikke glem tiden, det er umulig å smøre den utover kaken om den har stivnet helt.
Smør kremen på bunnene og oppå kaken. Strø over kokos.