Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Produkter for glatting/retting av hår?

#1

MokkMokk sa for siden:

Jeg har en del fall i håret, og liker det ikke særlig godt. :niks:
Lurer derfor på om noen her har tips om gode hårprodukter som kan hjelpe til med å glatte ut håret i en viss grad? Gjerne noe man har i etter vask, og voilà - glatt hår. Noe medfølgende føne-børste-rutine orker jeg nemlig ikke.

Anyone? :blomst:


#2

Maylen sa for siden:

Sement i tuppene? Nei, aner ikke. Trenger tips selv.


#3

Isa sa for siden:

Jeg har også en del fall i håret, og krøller underst. Det som fungerer på meg er rettetang, men det var vel ikke det svaret du håpet på.

Håper noen andre har noen gode tips! :)


#4

MokkMokk sa for siden:

Rettetang har jeg, og det brukes når jeg har tid til det. Men det sliter jo veldig på håret, så noe som jeg kunne hatt i "til hverdags" som hadde hatt litt av den samme utglattende effekten hadde vært flott. Det vil sikkert ikke bli like rett som med tang, men alle monner drar. :nikker:


#5

Joika sa for siden:

Du får jo serum som gjør håret glattere.. det fungerer syntes jeg. Fjerner "brusen" da.


#6

Hobbes sa for siden:

Gå til en frisør og spør. Jeg tviler på at noen butikkprodukter får gjort susen. Min erfaring er at ja, frisørprodukter er dyre, men fillern så effektive og faktisk ganske drøye. For min del funker det kun med rettetang, jeg har enda ikke funnet noe som funker.


#7

Joika sa for siden:

Jeg skal ta sånn "silkebehandling" snart.. (en slags form for antipermanent). :jupp:


#8

Xian sa for siden:

Hvis du har en sånn keramisk rettetang (og det regner jeg i grunnen med, de er jo cirka tusen ganger mer effektive enn de man kjenner fra 80-tallet), sliter den faktisk ikke så veldig på håret. (Tross mye høyere varme enn forrige generasjons rettetenger, forstå det den som kan.)

I tillegg selger de fleste frisørsalonger hårspray som beskytter håret. Den gjør også rettingen mer effektiv. Jeg har selv brukt en fra Sebastian Laminates med nokså stort hell.

Jeg har selv særdeles uønskede krøller. Jeg retter nesten hver dag, men til hverdags bare noen tak med rettetangen. Til større anledninger går jeg grundigere til verks.


#9

Xian sa for siden:

Åja? :intrisert:


#10

Joika sa for siden:

Skal melde fra om resultatet. :jupp:


#11

MokkMokk sa for siden:

Jeg kjøper i hovedsak frisørprodukter, ja. Det var forsåvidt slike jeg tenkte på nå også, ikke billigserier som finnes i dagligvarebutikkene. :)


#12

Hobbes sa for siden:

Hehe, jeg er forsåvidt "nyomvendt" selv, så jeg benytter enhver anledning til å misjonere for andre. :p


#13

ILY sa for siden:

Her må det omtrent strykejern og avispapir til for at det skal bli glatt:fnis:

Jeg bruker også salongprodukter for at det skal bli bra. Får det aldri 100% rett,men det funker. Bruker det i vått hår etter hver dusj.



#15

Angelique sa for siden:

Studio Alf har en serie som heter "Sexy Hair" som bla har retteprodukter til å rette all slags hår.


#16

Xian sa for siden:

Serien selges mange steder (de har den til og med på Tveitasenteret :fnise: ). Jeg bruker innimellom en skumspray som heter Curly Sexy Hair (intet mindre), når jeg ikke gidder å rette og rette (if you can't beat them, join them :knegg: ).


#17

Hobbes sa for siden:

Jeg har Big sexy hair. Altså, skumspray. :knegg:


#18

Angelique sa for siden:

Tenkte Studio Alf vr ganske i nærheten av der MokkMokk er :fnise:

Ellers er det en lite salong i Mjøndalen som har dette merket, dvs de skal slutte med det så det er 50% rabatt på det som er igjen.
Var innom der i går og handlet shampoo og rasket med det jeg bruker i denne serien da jeg så det var halv pris.Salongen ligger vis-a-vis Hervik den tippesjappa i sentrum.Mix heter den vel nå.

Den serien er virkelig å anbefale MokkMokk.


#19

løve70 sa for siden:

Kan anbefales :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.