Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Reklamere på hudpleieprodukter?

#1

Ekorn sa for siden:

Jeg kjøpte ansiktsvask, toner og krem etter anbefaling fra ei på bodyshop. Dette er et par uker siden nå og etter daglig bruk har jeg aldri hatt så mye kviser og uren hud som nå!:mad:

Kan jeg reklamere på disse produktene?


#2

Left sa for siden:

Selvsagt kan du det? Hvis de ikke holder det de lover, så må man da vel kunne klage på dette, som på alt annet?


#3

Ekorn sa for siden:

Jo, det høres jo ganske logisk ut. Men det er jo ikke produktet det er noe galt med, men det passer overhodet ikke for min hud.


#4

Left sa for siden:

Hvis du forklarte hvilken hud du har, og hun fant disse produktene til deg, så har du i hvert fall grunn til å klage :)

#5

DM sa for siden:

Jeg fikk levert tilbake en foundation i et parfymeri. De skrev en slik "skademelding" til produsenten, og så fikk jeg en tilgodeseddel, og med meg prøver på ulike andre merker som jeg kunne prøve ut hjemme og se hvordan huden min taklet dem.


#6

Ekorn sa for siden:

Hun på butikken sa at jeg måtte prøve produktet litt lengere for og se om det ble bedre mtp. kviser, før jeg kunne få pengene tilbake. Hun sa også at det egentlig ikke gikk og reklamere på slike ting. :snill:


#7

Ibidelma sa for siden:

Jeg kjøpte et produkt fra biotherm på varm anbefaling fra selgeren i parfymebutikken. Det skulle være for sart hud og hun sa at det passet perfekt for min hudtype.
Da jeg brukte kremen så svei det noe så innihampen i ansiktet, og jeg måtte vaske av kremen tvert. Var helt rødflammet etterpå.
Gikk tilbake, men da fikk jeg beskjed om at huden min måtte bli vant til det først, og hun anbefalte meg å prøve en uke til :eek:
Så naiv som jeg var så gjorde jeg det, og fikk BRANNSÅR under øynene. GIkk tilbake og ville ha nytt produkt, men da mente hun at det var huden min det var noe feil med :mumle:
FIkk ikke noe erstatning....for det var visst hos meg feilen lå :mad:


#8

Ariel sa for siden:

Det skjer at huden blir verre først nå man bytter produkter. Bare sånn til Body Shop damens "forsvar".

Forøvrig sa hudpleieren "min", at det er noen av de mest ræva produktene som finnes. De og Nivea. :nemlig:


#9

DM sa for siden:

:eek: Herlighet for en behandling! :kjevle:


#10

Ekorn sa for siden:

Dama på BS sa det samme, og at jeg burde vente noen uker til før jeg kom tilbake. Jeg brukte over 350 kr. på pruduktene, så forventer jo at det skal være bra, men hittil er jeg overhode ikke imponert:rolleyes:


#11

Muad'Dib sa for siden:

Åh ? Bruker masse Body Shop hud- og hårpleie (ikke sminke, stort sett). Fortalte din hudpleier hva som er galt med det ?


#12

Maverick sa for siden:

Hudpleieren "min" anbefalte meg den typen p-piller som har forårsaket alle blodproppene for at jeg skulle få en finere hud. :knegg:

Ta en telefon til Bodyshop og spør om reklamasjon, det er ofte lettere å få et ok svar enn fra noen i butikken som muligens ikke har helt oversikt over rettigheter.


#13

Muad'Dib sa for siden:

Man må lide for skjønheten. :nemlig:


#14

Camomilla sa for siden:

Jeg brukte en Guerlain krem før, men syns den ble litt dyr og gikk på prøvejakt etter ny. Fikk prøver hist og her på mange forskjellige produkter. Ingen funket for meg. Gikk på Body Shop og fikk prøve en serie der og den var fantastisk. Funket kjempefint. Det er den rosa typen med jordbær tror jeg. Jeg har tørr og sart hud. Jeg kjøper aldri kremer til ansiktet uten å ha prøvd det en uke eller to.
Fikk du ikke en prøve produktet før du kjøpte det?


#15

Bloppy sa for siden:

:knegg:

Må jo finnes en eller annen mulighet til å få tilgodelapp om ikke annet. Skikkelig dårlig service. Du blir anbefalt et produkt du ikke kan bruke, på tross av at du sikkert har forklart om dine behov osv.. Da kan de umulig mene at feilen ligger hos deg..

Nei, guri malla, STÅ PÅ KRAVA!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.