Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Myggspray

#1

Obelix sa for siden:

Vi reiser til Tunisia på lørdag og trenger å ha med myggspray.
Myggen der nede kan vist spre noen lumske baselusker vi helst ikke vil ha befatning med.

Hva kjøper vi?
Spray, rollon?
Merke?

Myggspray inneholder mye rart har jeg observert
:kommer hjem radioaktive, men uten myggstikk:


#2

liefje sa for siden:

De eneste som virkelig funker, er de som inneholder noe som heter Deet. Det er disse produktene som anbefales i tropiske land hvor moskitoene har med seg stygge greier. Jeg vet ikke hvilket merke som har denne ingrediensen i Norge. Jeg bor i Tyskland, og der finnes Deet i NoBite. Den finnes som gele og spray. Vanligvis kan bare personer over 12 aar bruke disse produktene, men det har kommet en mildere variant for barn (dog funket den mindre bra - jeg prövde begge to - men sönnen vaar paa 5 ble i alle fall ikke stukket.

Hvis det virkelig er mye moskitoer der dere skal, er det ogsaa viktig aa huske langermede klaer og lange bukser eller skjört om kvelden, ogsaa for barna. Det er saerlig i skumringstiden de stikker. Og husk aa lukke alle vinduer og saann naar det begynner aa mörkne. Aircondition er det forhaapentligvis inne, og da unngaar man stort sett aa faa myggene inn, men ikke alltid.


#3

Obelix sa for siden:

Nå har vi kommet hjem igjen og det ble ikke brukt for spray,men takk for tips allikevel. Kjøpte med et par typer før vi dro.


#4

Ibidelma sa for siden:

Jeg har brukt en roll-on som heter Mygga. Den fungerte på meg. Men vet ikke om den passer for små barn.
Ellers kan man vel smøre inn litt myggolje/gele på klærne? (de man ikke er så redd for).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.