Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Organisering på iPod nano

#1

apan sa for siden:

Jeg er helt iPodnovise, men har nå via iTunes lastet inn en del musikk på iPoden, spilt inn fra cd-ene våre. Det er foreløpig en del "hele" cd-er samt for eksempel hele lydbøker, hele Kardemommeby etc til S (til ferien). Jeg driver og lader iPoden og aner ikke hvordan dette "vil se ut" når jeg skal velge sang. Men det jeg lurer på er hvordan jeg nå lettest organiserer ting inne på iPoden min? Lønner det seg å lage spillelister? Er mapper smart? Jeg ser begge deler går an inne i iTunes. Jeg kunne kanskje tenkt meg en egen mappe (eller noe slikt) til S sine ting. Det er kanskje lurt? Videre kunne jeg tenkt meg at hvis han for eksempel hører lydboka om Albert Åberg skal alt fra den lydboka komme etter hverandre i riktig rekkefølge uten at jeg må sette igang alle sporene manuelt. Lønner det seg da med feks en Albert Åberg spilleliste eller er ikke det nødvendig?

Og ja, det er rimelig typisk at mors nyinnkjøpte vidunder i første omgang er stappa full med Hakkebakkeskog og slikt :sparke: .


#2

Jålebeinet sa for siden:

Hvis du definerer hver lydbok med tittel og sjanger "lydbok", så vil disse komme som perler på en snor når du velger sjanger "lydbok" på pod`en.

Og jeg tror at sporene da vil komme i samme rekkefølge som de er lagt inn i itunes.


#3

apan sa for siden:

Aha. Er det det sammes om "Books and spoken"?


#4

Jålebeinet sa for siden:

Ja det kan vel stemme.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.