Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jordbæfyll i muffins

#1

cilen sa for siden:

Baker nå.. Og har en kurv jordbær i kjøleskapet. Tenkte å stikke ut hull i muffinsene etterpå og fylle i jordbær.

Hvordan får jeg rørte jordbær tykkere uten å koke-avkjøle? Det går vel det?


#2

Tammen sa for siden:

Blande i gelatin?
:vetikke:


#3

cilen sa for siden:

Ja, kanskje det går?


#4

Tammen sa for siden:

Hvorfor ikke?
Det blir jo geleaktig da, men man bruker det jo i ostekaker fromasjer osv.

Ellers så hadde jeg eksprimentert litt med å koke pittelitt inn med maizenna eller potetmel og få det tykt, som kan røres inn i resten av jordbæra. Det burde gå og ikke sette noe ekstra smak, men dette er bare synsing hvis du bare vil ha den litt tykkere.

Litt gelatin tror jeg er en sikker vinner


#5

Tammen sa for siden:

Høres forresten helt nydelig ut!! Skal prøves.
:ja:


#6

cilen sa for siden:

Prøver gelatin jeg, tusen takk for hjelpen Tammen!


#7

Tammen sa for siden:

:D
Bare hyggelig!

Håper det blir vellykket da! Si ifra hvordan det gikk.


#8

cilen sa for siden:

De ble kjempegode! Hadde ikke gelatin i (trodde jeg hadde, men fant ikke), men stappet bare i de lett rørte jordbærene, og hadde på toppings over. Det gikk helt fint. Naboene ble veldig imponert ihvertfall. :p


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.