Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dyreparken i Kristiansand, verdt et besøk?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Vi har en treåring, og vurderer å ta oss en tur sørover neste uke. Vi klarer dog ikke helt fri oss fra følelsen av at det er rimelig miserabelt. Sabeltann er jo en sur og begredelig type, og jeg er overbevist om at det er så mye folk i parken at vi ikke får anledning til å kose oss med å titte på dyrene. Tar jeg fullstendig feil her? Jeg hører jo den ene etter den andre lovpriser turen, og barna forguder jo denne Sabeltanngjøken. Min sønn er rimelig lunken til fenomenet, men han er ekstremt opptatt av dyr som tigre, løver og elefanter, så det trekker en del. Bør vi ta en tur, eller er det bedre å bruke de pengene på andre ting? Det har egentlig vært uaktuelt å dra ned, helt til jeg så værvarselet for dagene fremover. :sukk:

Et tilleggsspørsmål er showet til Kaptein Sabeltann, som begynner kl 23. Er det et poeng å forstyrre familiens nattesøvn for å få det med oss? Eller kan vi hoppe over det?


#2

Propella sa for siden:

Har du ikke bestilt billetter enda til showet så tror jeg neppe at du trenger å bekymre deg for om dere skal gå dit. Det er nok utsolgt. Vi bestilte i januar. Vi har vært i dyreparken en gang før. Da bestilte vi billetter i april og fikk noe dårlige plasser langt bak.

Jeg tror nok jeg ville tatt en tur innom dyreparken. Vi var der i fellesferien og det var mye folk men helt greit. Vi skal dit i år igjen. Ungene gleder seg.


#3

Veronal sa for siden:

Jeg elsker parken og besøker den hvert år sammen med min kjære, mine foreldre og min bror - etter hvert også med barn.

Jeg avskyr Kabelsatan. Håper barnet ikke lar seg forføre. :skeptisk: Jeg har vært på showet (vi var 5 voksne som ledsaget 1 barn - dette var pre-barn for mitt vedkommende). Kl. 23 var definitivt for sent for meg. Jeg holdt på å sovne. (Barnet vi ledsaget var lys våken frem til kl. 04 samme natt. :glis: )

Samtidig som jeg elsker parken så synes jeg fellesferien er slitsom. Vi pleier å prøve og sikte oss inn på august. Slitsom gjelder de store attraksjonene og matinger. Når det regner er det veldig mye action hos tigrene - det er et godt tips ettersom det ikke virker som andre parkbesøkende er vanntette.


#4

Hyacinth sa for siden:

Jeg synes parken er flott, og når vi har vært der, har det ikke vært fullt. Vi har pleid å dra i august. Vi har fått nok nå, og skal ikke dit i år, men vi har vært de fire år på rad. Sabeltann har vi aldri sett. Ikke noe for meg, og mine unger har heller ingen sjørøver-preferanser.


#5

Blondie sa for siden:

Parken er flott og så absolutt verdt et besøk. Sabeltann-verden skummer man raskt gjennom før man kommer til himmelen, bedre kjent som Nordisk Villmark. :hyper: Mannen og jeg var i ekstase når eldste ble født, for da kunne vi endelig reise til dyreparken. Etter det har vi vært der hvert år i ni år. :knegg: Sabeltann-showet på kveldstid har vi aldri vurdert, da er vi trøtte alle mann.


#6

Pepper Lemon sa for siden:

August er bedre, altså ... Hm. Da har vi ikke ferie lenger, så det utgår vel. Men bekymringsfullt det der med fellesferie og køer. Billetter til nattshowet er for øvrig fortsatt å oppdrive, jeg sjekket like før jeg skrev innlegget.

Jeg er i aller høyeste grad lunken, og lener meg til at det altså er flere som synes Sabeltannshowet er unødvendig. Det er også dåneverdig at en slik tur skal koste 10.000 kr for tre dager. Men så var det det der med enebarn som naturligvis skal skjemmes bort etter alle kunstens regler. Vi tok en tur på zoologisk museum i dag, og det gjorde liksom ikke helt susen for hans vedkommende.


#7

Senna sa for siden:

Parken er absolutt verdt et besøk. Vi har vel vært der nesten hver sommer de siste 6-7 årene og det er like kjekt hver gang. Vi har ikke brydd oss om hele Sabeltannshowet. De har alltid hatt en liten smakebit på dagtid i Sabeltanns verden og det har i grunnen vært nok for våre unger. Vi skal innom Dyreparken i går også, og jeg gleder meg.


#8

Angelique sa for siden:

Parken er kjempeflott og jeg har vært der gennom årene med alle mine håpefulle (nå 21,19,14 og 5 år)
De har vært der fra de lå i bagvogn småsøskene.

De tre yngste har alle vært gjennom Kaptein Sabelta "perioden" og selvom jeg ikke har noe særlig til overs for fyren syntes jeg det alikevel er moro når de små syntes det er så spennende som de gjør.

Delen med dyr er fantastisk flott.
Dere bør ha med vogn, vi brukte det til minsten i fjor da han var fire år.De blir slitne og det er stort område å traske på.

Det er forøvrig Skomakergata der også.

Tror ikke jeg ville tatt med treåring på forestillingen dersom han ikke er spesielt interessert i Sabeltann.Det er sent , jeg syntes det var ille å gå så sent på forestilling med små barn.
Minsten så forestillingen for to år siden da han var tre år og skikkelig Sabeltann frelst.Alikevel ar det sikkelig skummelt.

Vi har vært der i slutten av juli hver gang og det har gått helt greit det.

God tur


#9

Kaprifol sa for siden:

Stemmer i med de andre: Ta dere en dag utenom høysesong og dropp Kabelsatan. Det er flott der! Vi koste oss veldig 18. mai i fjor, masse regn og lite folk. Mye liv hos tigrene, det var skikkelig flott å se på dem. Eldste vår var nesten 4 år da og koste seg med både dyr og lekeapparater, det var mange fine lekeområder der.


#10

amo sa for siden:

Kaptein Sabeltann hadde jeg ventet med noen år.Med en 3-åring er det sikkert ok å besøke parken i fellesferien,men jeg gidder ikke med en 4 og 11 åring. Det er kø,kø og atter kø på attraksjonene (bilkjøring,tømmerenna etc).
Dette kan man ungå med en tre-åring som sikker er fornøyd med å titte på dyrene. Køene inn for å parkere er vel ikke til å unngå i fellesferien, og den kan være en prøvelse i seg selv.


#11

Storm sa for siden:

Hvis dyrene er hovedpoenget med turen, ville jeg heller tatt en tur til Amadeusparken, like ved Hamar.


#12

Pepper Lemon sa for siden:

Er det løver og tigere der?


#13

Martis sa for siden:

Nope, men veldig søte geiter. :knegg:


#14

Pepper Lemon sa for siden:

:knegg: Skal jeg kjøre ørtogfjørti mil for å se på geiter?


#15

Martis sa for siden:

Jeg har ikke vært i dyreparken, ennå, men de jeg har snakket med som har vært der syns det er helt topp og helt i løypa for unger fra 3 år og oppover. Vi reiser ned neste mandag og kjører full pakke med kabelsatan, noas ark hotellet og dyreparken i 3 dager. :knegg: Og Junior synger Sabeltannsanger til den store gullmedaljen mens han teller ned dagene til vi drar.


#16

Martis sa for siden:

Dette er jo bare "rett" nord for Gardermoen, jo. Veldig hyggelig, men kan nok ikka sammenlignes med Dyreparken i Kristiansand. Jeg tror de har en krokodille der også... I amadeusparken, altså.


#17

leliane sa for siden:

Hvis han er mer glad i dyr enn i Sabeltann er det et meget godt utgangspunkt for et besøk i Dyreparken. Sabeltanns verden er bare et hjørne av parken (et pengesluk av et hjørne, det skan være sagt, men man ikke kjøpe Sabeltann-outfit til 500,-...), det er selve dyreparken som virkelig er verdt et besøk.

Ja det er kø, for å parkere og for å komme inn nå i juli. Men så snart du er inne, er det masse plass, luft og bevegelsesmuligheter - selv på de "verste" publikumsdagene. Men jeg anbefaler å kjøpe med seg et måltid mat, så man slipper å stå i kø for både lunsj og middag. Som jeg skrev i en annen tråd - Dyreparken er et heldagsprosjekt.

På varme dager er det mange som har med badetøy for en tur på Sommerøya med bølgebasseng og vanlig basseng.

:reklamerer!:


#18

Tangina sa for siden:

Jeg elsker dyreparken. Jeg og sambo har vært der hver sommer i åresvis, og bare de tre siste med barn (det kjentes veldig greit å endelig ha et alibi for å gå og ikke være de eneste barnløse i køen :knegg:). Eldstemannen vår var først ordentlig interessert i år som snart fireåring - tror det har blitt for mange inntrykk tidligere - mens vår ettåring var helt over seg av begeistring alt nå. Vi dropper Sabeltann og prioriterer dyra. I høysesongen kommer vi en halvtime før åpningstid så vi kommer foran i køen og får sett en del før det strømmer på med folk. Den nye delen med løver og slikt er flott, der er det også et morsomt lite tog å ta, og tigrene og apekattene er også alltid en suksess. Og tropariet med slanger, krokodiller og alle fuglene. Det fine med dyreparken er også at alle aktiviteter er gratis når man først har kommet inn. Men det kan være greit å ha med nistemat - utvalget av mat rundt om er ikke det beste. Men en vaffelrast på kutoppen er et must.


#19

Balanse sa for siden:

Nå svarer jeg uten å ha lest de andres svar, men vi er nettopp kommet inn døra etter førstegangstur til Dyreparken i dag. Jeg hadde også grudd meg litt, søndag i høysesongen så jeg for meg at dette ble kun køståing. Min 3,5 åring er lunken, eller nærmest mistenksom, til Sabeltann, og ikke så inne i Kardemommeby, men vi har hatt en fantastisk dag.

Vi gikk relativt lite i kø, og gjorde alt mulig: Vi spiste blåbær i skogen, kikket på sjøløver, elg, jerv, oter, struts, sjiraff (etc etc), så en liten mini-forestilling med Politimester Bastian, Tante Sofie og co, spedde på med is, kanotur, tømmerrenna (fælt for en pysete mor), karusell, avstandsså litt på Sabeltann, reiste med skuta hans. Alt var like spennende for Lærlingen, og det meste var gøy også for den medbrakte tenåringen og meg. Det var også en stilig lekeplass med klatremuligheter rett til venstre for hovedinngangene.

Den nordiske villmarken var en knalltøff og annerledes tur, vi gikk på slutten av dagen og så nesten ikke andre folk, neste gang skal vi ha med niste og spise på en av spiseplassene langs skogssruta. Lærlingen klarte å miste en sko ned til elgen arald, og deretter nesten å hoppe uti til ulvene mens jeg knyttet skoen, men ellers var man ganske godt sikret samtidig som det var god oversikt.

Vi skal definitivt tilbake igjen, gjerne med to dager i strekk.


#20

Blondie sa for siden:

:knegg:

Vi var i Namsskogan familiepark i forrige uke og ble veldig positivt overrasket. Vi så ulv, gaupe, oter, elg og bjørn! :hyper:


#21

Trulte sa for siden:

Vi var der senest i dag. Dropp sabeltann. 3 år er altfor ungt. (har jobbet der, og veldig mange under 5 enten sover eller griner..)
Få heller med dere Kristian And i Herligland som går på dagen. Søt forestilling. Gå innom sabeltanns verden og få med dere et smakebit av sabeltann, og ta en tur på skuta. Ikke noe problem å få sett tiger eller andre dyr.

Ta dere absolutt en tur. Ta med dere litt sunn niste så dere har noe å gå på og kos dere masse.


#22

Balanse sa for siden:

Løvedelen var foresten stengt i dag pga de nyfødte løveungene, og parkeringen var et h*****, og det er et ord jeg sjeldent bruker. Men alt var verdt det da vi kom inn. Hvis mulig ville jeg forhåndskjøpt billetter. Vi hadde ikke med vogn, men nå er Lærlingen i bedre form en de fleste voksne. Til normale barn under 4-5 år eller så ville feks en sykkelvogn som kan gjøres om til vogn vært ideell. Matpakke er sikkert greit, men det var ikke noe særlig kø på matserveringer i dag.


#23

Filifjonka sa for siden:

Dyreparken har mye som er gøy, men jeg liker meg dårlig der i juli. Da er det ganske stappfullt. Jeg hadde heller ikke tatt med en treåring på Sabeltannforestilling på svarte natta, med mindre han var manisk sjørøverinteressert og ønsket det veldig selv.

Det er fint å se på dyrene, og man kan fint velge bort Sabeltann og ha mer enn nok annet å ta seg til.


#24

malena sa for siden:

:dåne: Sabeltannshow klokka elleve? Hva i all verden er vitsen med det når fansen sover flere timer tidligere?


#25

Gremli Skremli sa for siden:

Blås i Sabeltann, da. Sønnen min på 5 har aldri vært interessert i ham, og vi har ikke tenkt oss på noe show. Men vi skal se dyr! Det elsker han.


#26

tiril sa for siden:

Ville besøkt dyreparken ja. Kjemepkos, tom i juli. Sabeltann show fungerte ikkje på min då han var 4. Så personlig ville eg ikkje tatt med en 3 åring, innbiller meg at en 3 åring ikkje klarer å ta del i handlinga.


#27

Penelope sa for siden:

Det trenger ikke koste så mye! Jeg fant en bra link med pakkepris for overnatting og dyreparkbilletter, se her: www.sorlandet.com/?articleid=482

Hvordan fungerer disse trallene en kan låne eller leie? Vi lurer på om vi skal plukke fram sportsvogna igjen til vår 3-åring, som forøvrig ikke har sittet i vogn på ett år... Alternativet blir vel en del bæring på skuldrene når dagen blir lang. Fordeler og ulemper?


#28

Miss Norway sa for siden:

Det må være mørkt; det er jo et utendørsshow med etterhvert ganske mye pyrotekniske effekter.

Monsoon, vi var der på mandag og hadde (nesten) parken for oss selv pga regnvær. Badeland-delen utgikk selvsagt. Hvis man unngår helgene så er det slett ikke verst der i fellesferien heller. Kjøp billett på internett så slipper du den køen, vær tidlig ute (de åpner 10) og ha gjerne med småsnacks slik at man slipper å spise til "vanlig" lunsjtid.

Det er flere lekeparkområder som er fine for de små, pluss litt små-tivoli-liknende greier. Der var null kø på mandag, men det er nok ikke helt vanlig. Dog må jeg si at jeg aldri har opplevd kaos-tilstander i Dyreparken; men vi finner alltid på noe annet å gjøre hvis det er finvær slik at Dyreparken er back-up.

Med neste uke - mener du denne eller uken etter der?


#29

tiril sa for siden:

10 000??? For en fam på 3???
Vi låg ei veke i telt når vi reiste med gutten vår,då var han 6. Betalte mellom 90 og 150 kr natta på overnatting. Var vel en dag i parken, og på eit sabletann show. Men trur neppe vi brukte 10 000 på turen. Og vi var på ferie i ei veke med rå stramt budsjett. Riktignok 6 år sidan så ting er jo blitt dyrare, men 10 000 på 3 dagar synes eg høyres helt vilt ut. Kva er inn i dei kronene, tenker du på å overnatte på Hotellet rett ved parken? Har hørt at det er steindyrt..


#30

Pepper Lemon sa for siden:

Hvis vi skulle dratt (som er høyst usikkert) så ville det vært førstkommende søndag.

Tre netter på hotell: 1600*3 = 4800
Todagerspass til alle: 1400
Tog tur/retur: 1400
(evt bil ca kr 1000)

Totalt: 7600

I tillegg kommer alle måltider ute i tre dager, samt det som måtte ryke av penger inne i parken. Da er vi kjapt oppe i 10.000 +++.

Jeg sier ikke at vi MÅ gjøre det slikt altså. Vi er ikke akkurat campere, så telt utgår med skyhøye kneløft. Vi kunne sikkert også kjøpt knekkebrød og ost i skiver for å redusere matutgiftene, men det er ikke helt slik vi trives på tur.


#31

Kahlan sa for siden:

Vi var i dyreparken i går og storkoste oss. Prinsen ville knapt gå fra løveburet der to majestetiske løvepappaer lå og solte seg i glansen av beundrene menneskebiffer bak glass :knegg:
Ellers fikk vi sett struts, esel, zebra, giraff, hubrougle, gaupe, surikatter, alpesteinbukk og en masse andre spennende dyr. De fikk sett huset til røverne, kjørt trikken til Kardemomme bru, vært i tårnet til Tobias og i fengselet til Bastian. De fikk kjøre på sjørøvertokt og tatt bilde sammen med Langemann, kjørt tekopper og tog, og de slo tilogmed til i tømmerrenna (og ville kjøre mer). Det var to kjempefornøyde treåringer som sovnet i går kveld rett før ni.


#32

Skytte sa for siden:

Vi skal i år i Dyreparken for tredje året på rad. Vi voksne gleder oss for vi elsker parken og Poden gleder seg villt til å se Kaptein Sabeltanns smokkarium hvor smokkene hans "ligger". Håper bare på pent vær på fredag. :sparke:


#33

Muskat sa for siden:

Vi var i Dyreparken i juli i fjor, og det var kjempefint! De eneste plassene det var mye kø var ved tømmerrenna og de elektriske bilene, og så var det ganske tett med folk i Sabeltanns Verden. Men det var virkelig verdt turen og pengene, vi storkoste oss alle sammen, og syns nesten to dager i parken var litt lite.
Vi var på Sabeltannshowet på kvelden, og ungene syns det var helt fantastisk og litt skummelt. Jeg er ingen Sabeltann-fan, men det var absolutt et flott show med fine lyseffekter i mørket. Lyden var litt høy der vi satt, men jeg hadde med ørepropper til ungene så det gikk fint.
Forestillingen om Kristian And som gikk på dagen var forresten vel så populær, minstemann snakker ennå om den, og tar bombehopp når han bader. :humre:

Vi bodde på Goldfinger Plaza, billig og greit hotell med minikjøkken slik at vi fikk laget mat selv. Og så var det benker, bord og grill rett utenfor rommene slik at vi voksne kunne sitte ute på kveldene etter at ungene hadde lagt seg.


#34

LaBanga sa for siden:

Vi har vært der i høysesongen hvert år de siste årene, og jeg synes ikke det er så ille fullt. Klart det er kø ved Tømmerrenna og nå også ved Sabeltannskuta siden man ikke lengre kan hente billetter på forhånd. Men det er så mye annet å finne på, og jeg synes egentlig det er litt koselig med mye folk jeg da. ;)

Vi var der i forrige uke, og var heldige med været, så det ble også tid til bading i Sommerland. Torsdag kveld var vi på Sabeltannshowet. Det er sent, og vi bestilte billetter i siste liten og fikk plasser langt bak, men allikevel så var snart 5-åringen vår helt i hundre. Han har vært Sabeltannfan i mange år, men ikke så ille i det siste, men han kan jo alle sangene, og var helt med. Bare gleden hans var verdt turen, til tross for at jeg var stuptrøtt og det var surt og kaldt og funktig.

Forøvrig så kan det lønne seg å komme østfra og ikke vestfra i forhold til parkering og køer til parken. Det er alltid mest kø fra Kristiansandssiden.

Trallene kan være ganske tunge. De har fått noen nye som er litt lettere å dra som jeg byttet til nå. Vi har alltid med en kjølebag med niste og drikke, og finner en plass å spise lunsj i parken. Barna kan også hvile seg oppå tralla innimellom, men er de små så lønner det seg med egen vogn.

Bollene i Kardemomme by er verd køen. :nam: Det er varierende på restaurantfronten, men vi ble anbefalt å spise på Afrika-restauranten mellom Tømmerrenna og løvene, og det var skikkelig godt. Ungene gaflet i seg safranris, og vi koste oss med afrikanske retter og flott salatbar.


#35

ullmor sa for siden:

Hvis dere drar bør dere beregne å være i parken før åpningstid (iallfall hvis dere kjører) slik at dere slipper kø for å komme inn i parken (og får parkert nærme inngangen). Gjør aktivitetene med det samme, for køen blir større og større utover dagen. Planlegg ruten gjennom parken så dere slipper å gå mye fram og tilbake og samtidig får med dere forestillinger og fôring av dyrene dere er interessert i.

Det finnes flere lekeplasser i parken som dere også kan spise ved. Da slipper dere også kø og dere skjermer ungen for overbelatning!

Sabletann-forestillingen ville jeg utsatt noen år.


#36

Senna sa for siden:

Vi var også og spiste på Afrika restauranten i fjor. Og jeg synes det var veldig bra. Til og med de kresne ungene mine gaflet i seg fra buffeen.


#37

Skytte sa for siden:

Åh? Er det nytt av året? Husker vi kom dit i fjor og ble ganske skuffet da første ledige billetter først var kl. 18.30. Ble ikke noe skute på Poden dengang og vi hadde planer om å løpe strake veien for å finne billetter når vi kommer dit på fredag.


#38

LaBanga sa for siden:

Ja, det er visst det. Sikkert greit for de som ikke skjønner tegninga med en gang og løper rett inn og henter billetter når man kommer inn. Det var lang kø helt i starten, men jeg vet ikke hvor lang kø det blir utover dagen. Vi kuttet ut turen i år. Kan tenke meg at det er mindre kø på den andre holdeplassen utover dagen. Er nok mer rettferdig slik. :nemlig:


#39

TBM sa for siden:

Vi var på sabeltannshow med alle ungene (3, 5 og 8) for to år siden og jeg syntes det var en flott forestilling - magisk i mørket med fyrverkeri og masse effekter. Ungene syntes det var stor stas!

Kjøpepresset i dyreparken er hverken bedre eller verre enn i andre slike parker, man styrer unna om man vil. Vi hadde avklart dette på forhånd, og det gikk helt greit. Mellomste hadde spart til sabeltannfrakk siden bursdagen 10 mnd før, og minste var godt fornøyd med et sverd.

Vi kjøpte todagerspass, slik at vi fikk god tid i dyreparken men også tid til andre aktiviteter! I tivoliet var det nesten ikke folk - enda vi var der i fellesferien og det var godt vær.


#40

Martis sa for siden:

Jeg noterer ned råd og tips :dyreparknovise:

Monsoon: kanskje vi kan ha et fptreff på hotellet, hvis dere drar ;)


#41

Callisto sa for siden:

Vi var i Dyreparken siste helgen i juni og storkoste oss!
Hadde ikke kjøpt billetter på forhånd og det var faktisk lurt for da hadde jeg bestillt billetter til Snuppa også. MEn hun gikk nemlig gratis siden hun var 05 årgang og ikke ble 4 år før neste år ;)

Bodde på Rica Dyreparken (Nohas Ark) og hjelpe meg for noen knøttesmå rom. Sto oppslag om at vogner ikke måtte plasseres i gangene og jeg skjønner jo folk hvorfor de gjorde det da :knegg:
Ellers var hotellet greit da med utsikt rett til Sabeltanns Verden og kort vei til inngangen. Resturanten på hotellet hadde kun buffet å kvelden til 325,- pr pers. Koldtbord og grillmat!

Ellers kjempepositiv overrasket over selve parken!


#42

Martis sa for siden:

Samme pris til barn? Dette kan bli en dyr grillpølse, kjenner jeg sønnen min rett. :knegg:

Hadde dere familierom da? Når jeg snakket med dem så virket det som om det ikke skulle være noe problem å være 4 stk derav 1 baby på et rom?


#43

Callisto sa for siden:

Kostet 119,- for barn om jeg ikke husker feil!

Vi hadde familie-rom. Dobbelseng og en etasjeseng og det gikk greit altså!


#44

Martis sa for siden:

Jeg er spent på rommene, for hvis dette ammestyret fortsetter så kommer jeg til å tilbringe mye tid der. :knegg:


#45

Skytte sa for siden:

Betaler de ikke fra og med de fyller 3 år? Poden er også 05-årgang og fyllte i mai. Kjekt å vite, for vi skal til Dyreparken på fredag.


#46

Callisto sa for siden:

Ja vi ble jo veldig positivt overrasket kan man si, var forberedt på å betale for henne!


#47

Skytte sa for siden:

Det var jo snodig. Står jo at barn under 3 år er gratis. Vi får se hva de sier når vi kommer da. :humre:


#48

Hyacinth sa for siden:

Vi kommer ikke til å bo på Noahs Ark igjen. Rommene VAR virkelig knøttsmå. Det var familierom, ja. Buffeten var bra, husker jeg, men svindyr.


#49

Kahlan sa for siden:

Vi betalte for våre to 05 utgaver, så her har de tydligvis forskjellige regler ut fra dagsformen :mumle:


#50

Skytte sa for siden:

Det står jo svart på hvitt på sidene deres at barn 3-13 år skal betale; de under 3 år er gratis. Kanskje en som var i det "snille" hjørnet.


#51

Callisto sa for siden:

Måtte spørre sambo nå hvordan han klarte å få henne gratis inn :knegg:

Mannen i luken spurte hvor gammel snuppa var og når han fikk svaret spurte han om hun fylte 4 år i år eller neste år. Siden det er neste år så gikk hun altså gratis.


#52

ullmor sa for siden:

Det som er rart er at for årskort betaler man fra barnet er 4år, mens for andre billetter fra barnet er 3år. Kanskje det er her forskjellsbehandlingen ligger?


#53

Kahlan sa for siden:

Der står det at så lenge man er født etter 1.1.05 så er det gratis, sendte en mail for å høre jeg.


#54

Maz sa for siden:

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ønske å dra tilbake til dyreparken, men det gjorde vi i år, og det blir flere ganger.

Mazungen er fremdeles ingen sabeltannfan så vi har lagt besøkene til juni. I fjor til dyreparkfestivalen når det skjer mye ekstra.


#55

Nenne sa for siden:

Vi skal til Dyreparken i år også og jeg må si at det store høydepunktet er jo Kardemommeby. Kommer man i høysesongen treffer man jo de tre røverne på jakt etter et damemenneske som kan stelle for seg og politimester Bastian på patrulje og man kan kjøre tur med trikkefører Syversen og alt med seg. Det er jo helt topp! :)


#56

Maz sa for siden:

Vi traff dem i juni også altså, og ekstra mye under dyreparkfestivalen.


#57

astrid_d sa for siden:

Vi er akkurat ankommet fra Kristiansand. Det var ikke overfylt med folk, god plass rundt dyrene. Du må ikke regne med å kunne se elefanter - det er ikke der. Løver og tigre er det god mulighet til å få øye på.


#58

Mei sa for siden:

Løvene så vi, til storebrors skuffelse, ikke. De var skjermet på grunn av løveungene. Vi så imidlertid noen utrolig tøffe tigere :D. Anbefaler også vogn. Og å ikke glemme bæresele for de som tar med en baby (:rolleyes:). Regntøy er også lurt ja. Det småregnet da vi var der, parken var likevel så full at vi gikk forbi en del av de morsomme aktivitetene på grunn av uendelig kø.

Parken er fin - men ikke utrolig fantastisk. Det blir ingen årlig begivenhet for vår del kjenner jeg, og å dra dit med et spedbarn og en trassig treåring var kanskje vel optimistisk også.


#59

Alfa sa for siden:

Vi hadde ein fantastisk tur dit med vår treåring for nokre dagar sidan. Både han og vi storkosa oss, og suksessen skal nok heilt sikkert gjentakast.


#60

Ru sa for siden:

Alfa, har jeg gått glipp av deg i Dyreparken? :dåne:

Vel, vi har nettopp vært der. Kabelsatan er ikke utsolgt, men det er bare billetter høyt oppe som er igjen. Fine greier for små barn, det smeller ganske mye. Vi hadde med hørselvern til poden, og godt var det.
Han sovnet for øvrig etter 40 minutter, men mor og far synes showet var bra. :knegg:
Det var ikke særlig kø på skutene, litt lengre kø på Den Sorte Dame enn Grevinnen.

Det er bare løvemor og løvebarn som er skjermet (Løvehuset er stengt), løvepappa lå bedagelig på en høyde og slappet av alle dagene vi var der. ;)


#61

Alfa sa for siden:

Eg var der på torsdag.


#62

Dronningen sa for siden:

Vi var der midt i juli sist med 1 åring og 3,5 åring. Hadde det kjempe flott, og selv om det var en del folk, så bød det faktisk ikke på så mange problemer egentlig. Tenkte ikke så mye på det. Var ikke på Sabeltann show. Skal en tur neste år også med 6 og 4 åring, og det blir nok ikke Sabeltann da heller. De er ikke så interessert i det lenger, da de har sett det en del på dvd. Det er mer dyr og tivolibiten som lokker + evt. bading om det er vær for det.


#63

Ru sa for siden:

Vi dro fra Kristiansand på onsdag.


#64

Skytte sa for siden:

Som oss i går! Jeg elsker parken og vi kommer garantert til å komme tilbake - igjen og igjen. Poden storkoste seg og høydepunktet var å seile med Den Sorte Dame og ikke minst se Kaptein Sabeltann høyt oppe på borgen sin. Fikk også avlevert siste smokk, som vi "glemte" å sende inn i våres da han sluttet med smokken.

Løvehuset var forresten åpent mellom 12 og 17 tror jeg det var. Vi var der inne, men så ingenting til småtassene, da de gjemte seg godt bort i hulen sin.


#65

Vimsen sa for siden:

Vi skal dit 1. og 2. august.


#66

rajraj sa for siden:

Vi var der med Søster-familien for en drøy uke siden. Det var kjempe vellykket. Fire voksne, en treåring + og to ettåringer i vogn. Vi sto lenge i kø ved inngangen (kom rett etter åpningstid), men da vi var vel inne, ble vi ikke plaget av at det var mye folk. Det er jo et kjempestort område. :ja:

Har bare positivt å si om parken, masse å se (min ettåring foretrakk apene i apeskogen - de man kan se på kloss hold, samt ponniene) og mye å gjøre for de litt større: badebasseng, karuseller og båtturer. Vi skal definitivt tilbake.


#67

Elis sa for siden:

Vi så Kaptein Sabeltannshowet på tirsdags kveld og var i Dyreparken på onsdagen denne uka.
Minstemann på 5 år og mellomste på 8 år så showet for første gangen.
De syntes det var en flott forestilling, det samme syntes mannen og jeg.
Dagen i dyreparken var kjempefin. Vi fikk kjørt med Den Sorte Dame og trikkefører Syvertsen.
Tror vi tar en tur til neste år også. :)


#68

Filifjonka sa for siden:

Vi var der på mandag. Jeg må innrømme at jeg syns Dyreparken ikke er så veldig stas i juli, med lange køer og folk som tråkker i bena på hverandre. Jeg får litt "familieoverdose".
Men nå bor jo vi i en avstand som gjør at vi kan bruke parken ellers i året, og jeg liker meg mye bedre da.


#69

Skytte sa for siden:

Tips til dere som skal i Dyreparken; kjøp billetter på nett før dere drar, så slipper dere å stå i kø for å komme inn i allefall. Det føltes herlig å gå forbi den lange køen med billett-utskriften våre. :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.