Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kanotur er gøy!

#1

Svanen sa for siden:

Er det noen kanopadlende FPere?;)

Kjøpte oss kano for et år siden, og har blitt helfrelst hele gjengen...
Jeg som ikke kunne ro var litt skeptisk (det går bare i ring, klarer ikke ro jevnt...), men etterhvert er vi blitt veldig flinke, enklere enn å ro synes jeg. Jeg og de to eldste klarer å få kanoen på taket på bilen alene (ellers hadde vi ikke kjøpt, hadde da bare fått brukt når pappaen er hjemme). De støtter og jeg løfter/skyver den på. Litt tungt for dem, men de gjør det gjerne, fordi det er så gøy å padle!
Jeg kjøpte to lette årer på Clas Ohlson i år, for ungene synes de treårene er litt tunge og lange. Selvsagt vingler vi litt frem og tilbake når ungene er med og padler, men jeg har fått teken på styringen slik at vi holder noenlunde retningen.
Vektmessig går det helt fint å være alle 5 i kanoen, men da må en unge sitte på en pute nede i kanoen. Vi lurer på å ta en overnattingstur med ungene på "Fjorda" (masse småvann vest for Randsfjorden), men da tror jeg vi leier en kano der i tillegg til vår, for å få litt bedre plass. Noen som har vært der og padla? Ellers reiser vi ofte til et passe stort vann (et par km2 kanskje) ca 15-20 minutter fra oss med bil. Der kan vi padle, bade, ungene kan fiske litt, kjempefint der!
Var en tur i forrige uke, her er noen bilder:)

Ungene ble ville da vi så vannliljer, så vi måtte borttil og se på. Ikke helt enkelt å ta bilde uten å føle at vi skal tippe rundt (noe vi aldri har gjort)


#2

Kaktus sa for siden:

Det ser utrolig deilig ut! Jeg har padlet på Fjorda en gang, men det er vel 8 år siden nå.


#3

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

Jeg ELSKER kanotur.. Sukk :hjerter: Og venter på at gubben skal få fixet opp en av de 3 kanoene som har dukket opp i hans båtbeholdning.. Jeg skal på turer til høsten, telt, lavvu, åpen himmel, turistforeningshytte, what ever. Jeg gleder meg..


#4

Sonar sa for siden:

Nå fikk jeg lyst å padle. Det så velig herlig ut!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.