Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Italia neste sommer

#1

Krem sa for siden:

Det er den store planen vi har nå. Skal leie hus sammen et vennepar, så totalt fire voksne og fem barn skal finne drømmestedet. Planen er å kjøre ned, så bil er tilgjengelig.

Foreløpig tenker vi på Toscana, men ellers er vi blanke. Hvor er det fint i Italia? Selvfølgelig har jeg vært svær i kjeften og sagt at jeg kan finne forslag til steder, men har ingen peiling på Italia utover at jeg liker både maten og vinen. :D


#2

Filifjonka sa for siden:

Vi skal være to uker i Toscana nå i sommer, så hvis det viser seg å være drømmestedet skal jeg fortelle det. :)


#3

Krem sa for siden:

Ja, gjør det. :)

#4

Malus sa for siden:

Vi hadde en uke ved Gardasjøen for noen år siden, og jeg likte meg veldig godt der. Fler ekoselig små byer rundt sjøen, bademuligheter og det gode liv :) Bodde på hotell, så jeg aner ikke hvordan det er å leie hus / leilighet der.


#5

Corbeille sa for siden:

Vi leide et stort hus på en vingård sammen med 3 vennepar med barn tidligere i sommer gjennom www.tastetours.toscana.it/norsk/

Tastetours arrangerer turer og leier ut leiligheter og hus i Sør Toscana.

Jeg har forelsket meg i Sør Toscana. Landskapet er utrolig vakkert. Maten er rimelig og god. Menneskene er hyggelige. Det er enkelt å komme seg rundt med bil.

Vi besøkte Montenero, Castel Del Piano, Paganico, Seggiano (inkl. kunstparken til Daniel Spoerri), Santa Fiora, Castiglione della Pescaia,
Sant Angelo in Colle, Siena, Montalcino (inkl. vingårdene Banfi og Fattoria Dei Barbi), Porrona og Pienza under oppholdet.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Åh så skjønt! Vi skal også sannsynligvis kjøre ned neste sommer, og jeg ville ha med noen venner, men enten har jeg bare fattige venner eller så liker de ikke varmen. :sur:
Så det blir nok bare oss ja.

Jeg SKAL til Gardaland neste år! Fantastisk fornøyelsespark, tror den er en av Europas aller største? Den er helt vanvittig stor og jeg er 5 år når jeg går gjennom porten der! Anbefales på det sterkeste til tivolifrelste barn og voksne.


#7

løve70 sa for siden:

Umbria kan så absolutt anbefales. Det er spådd å bli det 'nye Toscana'. Vi var der ifjor, og skal ned igjen neste år.

Vi leide et stort, flott hus i en liten by som heter Amelia.
www.la-palombara.it/eng/presentazione.html


#8

scilla sa for siden:

Portovenere.
Cinque Terre.


#9

Estrella sa for siden:

Og det hørtes helt herlig ut. :vilha:


#10

Billa sa for siden:

Vi benyttet også dette reisebyrået, og leide hus på en vingård i Sør-Toscana. Fantastisk ferie. Fly fra Torp til Bergamo og leiebil mens vi var i Italia. Vi reiste 4 voksne og 4 barn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.