Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spinoff: Har dere herjet i huset til et brudepar?

#1

Dixie Diner sa for siden:

I lys av bryllupsnatt-tråden, der flere enn meg fikk ødelagt bryllupsnatten av "velmenende" venner som trodde de skulle være morsomme, spør jeg: har noen av dere vært slike "venner", altså vært med på å ødelegge bryllupsnatta for et brudepar på den måten? Noen som tør å stå frem og bekjenne sine synder? (Vi skulle hatt en anonym-debatt her for søren :knegg:).

Jeg vet jo at ingen av mine venner gjorde dette for å være jævlige, men svært lite gjennomtenkt var det jo, og jeg har heldigvis litt mer vett enn å noensinne kunne gjøre noe sånt mot mine venner.

Så, er det noen her som feks. skulle spøke litt med brudeparet, men som endte opp med å overdrive og alt slo helt feil? Frister nesten å legge denne ut på NM sin anonymdebatt, jeg har så lyst til å høre hva man tenker når man gjør slikt, hvorfor man synes det er ok å lage et helsikes rot for vennene sine?


#2

Filifjonka sa for siden:

Nei, det ville jeg virkelig aldri gjort, og jeg er veldig glad for at ingen gjorde det mot oss.
Jeg fatter heller ikke tanken bak å gjøre noe sånt.


#3

Senna sa for siden:

Jeg har jo allerde innrømmet i den andre tråden at jeg har vært med noe slikt (for nesten 20 år siden vel og merke). Men det var ikke "herjing" og vi var ikke inne på soverommet.
Det var mer av typen fryse ned bestikket, truser og bh i gardinene, ingen lys på toalettet, samt gladpakk over doskåla.
Det tok det med godt humør, men ble litt stressa når de fikk gjester dagen etterpå og ikke fant noe å spise med.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Ja, men det er jo litt mer uskyldig. :) Jeg er bare litt overrasket over hvor mange (har lest mange slike historier før) som virkelig ødelegger og roter i huset til brudeparet, spesielt på soverommet, og jeg lurer på hvordan de tenker?
Selv hadde jeg ikke kommet PÅ å gjøre sånt engang, det jeg trodde var vanlig var å feks. strø roseblader over sengen, legge champagne i en isbøtte ved siden av, og ellers kanskje litt sånne Senna-greier. Det var før min egen bryllupsnatt. :knegg:


#5

Optimist sa for siden:

Jeg ville aldri gjort noe sånt mot noen! Av den enkle grunn at jeg hadde blitt jævlig forbanna hadde noen andre gjort sånt mot meg!!! :realmad:
Jeg er for det Iset sier: Champagne, roseblader o.l


#6

Skremmern sa for siden:

Nei, vettduhva. Det kunne jeg aldri gjort mot noen.


#7

Nooria sa for siden:

Jeg har aldri gjort noe sånt og synes de som har gjort ting av den kaliberen du beskriver fortjener en konsekvens som svir skikkelig. :nemlig: Jeg synes det er helt ufattelig tankeløst.

Det du beskriver med roseblader og champagne har jeg imidlertid veldig sansen for :D.



#9

Najade sa for siden:

Det har jeg ikke gjort, og kommer aldri til å delta i noe slikt heller.
Får jeg høre at noen har slike planer vil jeg også gjøre mitt ytterste for å få dem fra det!

Da jeg leste tråden din første gang var jeg høygravid med bekkenløsning, og jeg begynte nesten å grine bare av å lese om alle de ertene overalt.
Utrolig lite hensynsfullt. Har også hørt om et par hvor de helte klinkekuler i gangen, og tok ut alle lyspærene. Hun som var gravid, falt og slo seg stygt.
Gravid eller ikke, runde kuler på gulv er en dårlig ide uansett.


#10

Left sa for siden:

Har nok vært med på en litt mer uskyldig spøk for mange år siden.
Brudeparet skulle sove i et aneks - bryllupsfesten var på en stor gård.
Det vi gjorde var å skalke alle luker, og tenne opp i svartovnen, slik at den nesten sto og hoppet. Det ble bittelitt varmt der inne. Sånn ørlitt.
Vel - de fikk jo levelig temperatur ved å åpne alle dører og vinduer en liten stund, så temmelig uskyldig.
Jeg ville aldri vært med på å ødelegge ting.
Jeg vet om brudepar som har kommet hjem på bryllupsnatta, og funnet hele huset sitt innpakket i Gladpac. Det var visst en forferdelig jobb å få av alt.


#11

Isa sa for siden:

Jeg har faktisk aldri hørt om noen (bortsett fra historien din da) som har gjort i forbindelse med bryllupsnatten jeg. Har ikke tenkt på saken når andre har giftet seg heller, og ingen gjorde noe da vi giftet oss. Heldigvis får man vel si.

Små uskyldige ting er jo en sak, men å gå bananas med erter er jo noe helt annet. Skjønner ikke hva de tenkte på.


#12

Tallulah sa for siden:

Nei, jeg skjønner ikke hva som er morsomt med slikt, og tenker at folk som finner på sånt har innmari dårlig humor og korte antenner. jeg skal love de ikke hadde vært mine venner lenger hvis de hadde funnet på slikt.


#13

Lucifer sa for siden:

Nei det har jeg aldri gjort. Men hadde nok kunnet være med på roseblad og champagne idèen.

Har forresten hørt om et par som kom hjem til en stabel med ved foran ingangsdøren. Da har man ikke ødelagt noe og ingen risikerer å skade seg hvert fall. Den erteidèen hørtes helt j****g ut spør du meg.


#14

Blånn sa for siden:

Nei, jeg har ikke vært med på noe sånt. Men kunne nok vært med på litt uskyldig moro... Noen få erter i senga f.eks.

Foreldrene mine overnattet i en gammel koie første natta de var gift og i soveposene hadde vennene gjemt en høne. Så pappa måtte ut og slakte den. ;)


#15

DM sa for siden:

Nei, det kunne ikke falt meg inn en gang. (Om jeg skulle gjort noe, så ville det i så fall innebært roser og sjokolade. )


#16

emm sa for siden:

Nei, jeg hadde ikke hørt om denne merkelige "tradisjonen" før jeg leste om det her. Hvorfor gjør man det da?

I vennekretsen vår har vi derimot hatt kronerulling der det har vært bryllup på lavt budsjett, slik at brudeparet kunne få en skikkelig suite på bryllupsnatten.


#17

Fersken sa for siden:

Jeg har ikke vært med på å direkte herje i huset til et brudepar, men må innrømme at litt ommøblering har blitt gjort. Dette var to brudepar som bodde i samme hus, det ene leide hos det andre, så vi byttet om på noen få møbler og vi la igjen noen koselige hilsener og kort her og der.


#18

Nina sa for siden:

Har vært med på å overlevere champagne og blomster til brudeparet. Kunne aldri tenke meg å være med på å ødelegge bryllupsnatten for noen.


#19

Zip sa for siden:

Me kom heim til seng med nytt "Love" sateng sengesett, champagne og jordbær på nattbordet. :elsker:


#20

Frost sa for siden:

Jeg klarer ikke å se humoren i slike handlinger. Jeg har ikke vært med på slikt , og det kommer heller aldri til å skje.


#21

Fibi sa for siden:

Nei, det har jeg absolutt ikke, og kommer nok aldri til å gjøre det heller.

Men kunne fint vært med å gjort noe koselig for brudeparet. Ny seng, ny sofa, rydde og vaske, legge roseblader på sengen osv. :jupp:


#22

amo sa for siden:

Ikke bryllupsnatten,men sølvbryllupsnatten til mine foreldre.:o De skulle reise på båttur og skulle overnatte i båten.
De hadde en stor feiring i leid lokale, og jeg hadde fått alle nabobarna "hjemme" hos mine forldre til å fylle båten med oppblåste ballonger.:o
De tok det veldig fint,men var lei ballonger og ballongrester når ferien var over.

Må nesten få med at det er 16 år siden.:flau:


#23

Muskat sa for siden:

Nei, og jeg syns det er en helt tåpelig tradisjon. Jeg hadde blitt dritsur om noen hadde gjort noe sånt mot oss, jeg fatter virkelig ikke hva som er morsomt med det. Det må jo være mye bedre å gjøre noe hyggelig, som å gi blomster, champagne og jordbær. :nemlig:


#24

Veronal sa for siden:

Jeg hadde ikke hørt om denne "tradisjonen" før du startet den tråden, Iset.


#25

kokosbolle sa for siden:

:dulte: Ikke jeg heller.


#26

Aminta sa for siden:

Jeg hadde heller aldri hørt om den "tradisjonen" før du startet tråden, Iset.
Og det kunne virkelig aldri falle meg inn å gjøre noe slikt heller.
Men jeg har vært med på å gjøre noe koselig da, leie bryllupssuiten på et hotell til brudeparet uten at de visste det, sette sjokolade, champagne og roser på nattbordet, og sette ut masse stearinlys i rommet. Og bestille taxi til dem som vi sa hvor skulle kjøre dem og betalte, samt sendte med dem skift og toalettsaker, og bestilte god, sen frokost til dagen etter.


#27

Labolina sa for siden:

Nei, det har jeg ikke gjort. Kunne ikke vært med på noe sånt heller.


#28

LaLuna sa for siden:

Har ikke vært med på noe sånt, og kommer aldri til å gjøre det heller.


#29

Huldra sa for siden:

Nei, aldri i verden! Kunne tenkt meg å gjort noe koselig som roseblader og jordbær og champagne på nattbordet og sånn... men å finne på tull synes jeg ikke er noe gøy.


#30

Helle sa for siden:

Kunne ikke falt meg inn...


#31

Nenne sa for siden:

Jeg har ikke vært med på noe sånt og ikke synes jeg sånt er morsomt heller. Virkelig ikke.


#32

Hannah sa for siden:

Jeg har vært med på litt uskyldig morro, på rommet til et vennepar av oss da de giftet seg.
Vi satte opp mange plastglass med vann tett i tett, mellom soveromsdøra og senga, sånn at de måtte tømme glassene før de kom seg til sengs.
Oppi senga hadde vi lagt en overraskelse som var en eske med et hvetebrød, til hvetebrødsdagene, samt noen bamsemums, en kortstokk i tilfelle de kjedet seg på bryllupsnatta o.l. :D Brudeparet tok dette med veldig godt humør. :)

Da vi giftet oss, hadde samme vennegjeng kommet seg inn på hotellrommet vårt og blåst opp mange ballonger som de hadde inn på badet. Vi kom oss ikke inn før mannen hadde sprukket alle ballongene. I tillegg fant vi et påskeegg midt i senga (vi giftet oss på påskeaften), fyllt med mye forskjellig som bl.a. medalje til brudgommen, slikkepinne til bruden, kortstokk i tilfelle vi kjedet oss osv. Klokka 5 om morgenen ble vi vekket av ei vekkerklokke som de hadde gjemt inne på rommet. Vi brukte en stund på å finne den, og var nok litt gretne da, men nå i ettertid syns jeg bare det hele var festlig. Jeg satte i grunnen stor pris på at vennene våre brukte tid på dette.

Jeg vil også nevne at Brudgommen vi tøyset med, var med på spøken mot oss. ;)

Å være direkte slemme, som å ødelegge ting, rote i huset til brudeparet osv syns jeg ingenting om.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.