Kneazle sa for siden:
Jeg bakte dem i dag, og skal servere dem til gjester i morgen. Blir de best om jeg fryser dem nå og tiner dem i ovnen i morgen, tro?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Kneazle sa for siden:
Jeg bakte dem i dag, og skal servere dem til gjester i morgen. Blir de best om jeg fryser dem nå og tiner dem i ovnen i morgen, tro?
Irma sa for siden:
Jeg ville definitivt ha fryst dem. Gummiboller er ikke godt. Jeg ville ha tint de på benken, og evt. puttet de kort tid i ovnen i forbindelse med servering.
Pingis sa for siden:
Jepp, det høres ut som Irma er kanelsnurrfaglig dyktig. Blir som ferskt hvis du fryser ned og varmer i ovn i morra, blir tørt og kjipt hvis det ligger romtemperatur over natta.
Kneazle sa for siden:
Takk for svar! :neie: Nå ligger de i fryser'n.
Bakte forresten etter Nennes oppskrift, og de ble veldig gode, om jeg får si det selv. :stolt:
Nenne sa for siden:
Klart de ble gode! :D
Agent Scully sa for siden:
:skeptisk: Jeg liker ikke frossenboller. Jeg ville ha halvstekt dem i så fall. Men så er jeg en skikkelig mons som elsker å frotse i nybakte boller, helst mens de fremdeles er glohete ...:nam:
Kneazle sa for siden:
Selvfølgelig. :dulte: Får ikke prikket deg, så du får takken her: :blomst:
Kneazle sa for siden:
:lalala:
(Har fråtset i dag. Og gledet en gammel oldemor.)
Agent Scully sa for siden:
Bra! Da er det greitt. :ja:
Kneazle sa for siden:
:lettet:
AprilRyan sa for siden:
Jeg varmer dem ofte på rist med vann i langpanne under. Da blir de ikke tørre.
Mani sa for siden:
Jeg lærer stadig noe nytt her. Ville aldri ha falt meg inn å fryst dem, men dere har sikkert rett i at de blir bedre da.
Når fryser dere brød da? Så snart de er ute av ovnen, eller går det greit å la dem ligge noen timer på rist å bli kalde (gjerne natta over som det ofte blir her hos oss)
Irma sa for siden:
Vi fryser brød med en gang de er lunkne. Jo lenger vi venter, jo mer tørre og smulete blir de i opptint tilstand.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.