Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gode matprogrammer eller interiørprogrammer? Når og hvor?

#1

MillyMollyMandy sa for siden:

Jeg har slutta å se på tv, eller- de siste 4 årene har jeg egentlig ikke klart å følge med på annet enn et par serier, mannen er kongen over fjernkontrollen og han ser nesten bare sport...

Så jeg trenger tips om noen vet om ok tvprogrammer om mat og interiør. Nigella for eksempel- er hun på tv enda?:confused:


#2

-ea- sa for siden:

Tv4 har noe, "Sommar med Ernst" tror jeg det het. Han pusser opp og lager mat og står i. Aner ikke hvilken dag, men jeg har kommet borti det et par ganger sånn i syv-åtte-tida, trur eg.


#3

mkj sa for siden:

tv4 sender også repriser med äntligen hemma, hver dag i halv sekstida. Tar det opp og ser det når det passer.


#4

mkj sa for siden:

Tv2 har tid for hjem som også er bra synes jeg. Der er det et prosjekt hver gang. (äntligen hemma har flere prosjekter, noen små og noen større)

På tv4 har de også et eget matlagingsprogram for grilling; grilla. Usikker på når det går.


#5

MillyMollyMandy sa for siden:

Takk!!!;) Så godt at dere vil svare en nykommer! Godt jeg har dvd-opptaker for slike programmer går jo midt i leggetida.


#6

mkj sa for siden:

Kom på ett til: Colin and Justin på FEM, husker ikke når det går heller. Blir tatt opp automatisk her.

Og hver dag går det 60 minutes makeover. Men det er litt bob-bob synes jeg. Ikke alltid det blir veldig bra, og litt stressende opplegg, de pusser opp 4 rom på en time!


#7

MillyMollyMandy sa for siden:

Sånn der oppussing på tid litt stressende ja...og så lurer jeg veldig på om huseierne angret noen dager etter at tv-teamet dro. De jo nødvendigvis slurve litt for å klare hele rom på bare en time....:nemlig:


#8

mkj sa for siden:

men i de fleste tilfeller så ser det ganske jævlig ut på forhånd, så all forandring er til det bedre. Og de maler ikke treverk, kun vegger. Det er jo 40 mann som holder på, så noe rekker de.


#9

-ea- sa for siden:

Herlighet, at jeg ikke har tenkt på det! :dåne: Til min unnskyldning er det bare to uker siden jeg fikk sånn.... apparat med opptaksmulighet.
:iler og leter etter bruksanvisninga:


#10

turi sa for siden:

BBC Prime har gode opp-pussings serier, med masse gode ideer, og matprogrammer. BBC food også da!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.