Pelikan sa for siden:
Har en del rabarbra som jeg har kuttet opp, og har lyst til å lage rarabragrøt. Noen som kan fortelles hvordan det skal gjøres?
Har så veldig lyst på det for tiden:)
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Pelikan sa for siden:
Har en del rabarbra som jeg har kuttet opp, og har lyst til å lage rarabragrøt. Noen som kan fortelles hvordan det skal gjøres?
Har så veldig lyst på det for tiden:)
Pelikan sa for siden:
Fant det forresten på tradisjoner.no Kanskje noen blir fristet til å lage deilig dessert :nam:
[CENTER]Rabarbragrøt[/CENTER]
1 kg rabarbra
200-300 g sukker
6 dl vann
30 g potetmel
Vask og rens rabarbraen for skinn og skjær den i små biter. Kok i vann sammen med den minste sukkermengden til rabarbraen har gått i stykker. Smak om det trengs mer sukker.
Rør potetmelet ut i litt kaldt vann, trekk gryta av varmen og rør i jevningen. Gi til slutt et raskt oppkok. Strø litt sukker på toppen for å hindre at det danner seg en seig snerk, og avkjøl grøten. Server med melk.
Donald sa for siden:
Jeg koker alltid skallet sammen med rabarbraen, det gir en fin farge. I tillegg bruker jeg alltid kanel, det gir grøten den helt perfekte smak.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.