Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nokia 6220 eller N82

#1

Polyanna sa for siden:

Noen som har erfaring med disse telefonene?

www.netonnet.no/?iid=no115539

www.netonnet.no/?iid=no115539

Det står mellom dem nå, tror jeg. Ingen står på det KOMPLETT utdaterte listen til Telecomputing over telefoner som funker å synke med Microsoft citrix (som vi bruker på jobben), men de må da være "smarte nok" til det? Jeg satser på det.

Uansett, på tester sier de at 6220 er tipp-topp på alt, bortsett fra et lite minus på lydkvalitet. N82 er egentlig perfekt, men huff, så traust og kjedelig utseende! Og litt stor å putte i lomma. Jeg tenkte vel på den plommefargete av 6220, og metallic i N82.

What say you?


#2

him sa for siden:

Tror du vil ha 6220 selv, du har nemlig bare lagt inn link til den. :humre:



#4

Skytte sa for siden:

Nokia 6220 Classic funker fin fint til meg. Minuser: litt laber lydkvalitet, litt plastikk-følelse og relativt små taster som kan være litt knotete til å begynne med. Man venner seg til alt.

Den er herlig lett å ha i lomma og tar supre bilder. :jupp:


#5

Isbjørn sa for siden:

Har N82 selv, men har bare hatt den litt over ei uke. Er foreløpig meget fornøyd. Bildene er god kvalitet, men så ble jo kameraet testvinner på bildefronten. Eneste minus er at man ikke kan bruke smilier når man skriver tekstmeldinger, noe jeg var vant med på Sony E.


#6

Skytte sa for siden:

Det kan man ikke på 6220 heller :mumle:.


#7

Isbjørn sa for siden:

Tastene på N82 står litt opp og er fine å trykke på. Trykker sjelden feil, noe jeg ofte gjorde med de flate tastene på SE.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.