Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Venninnen min fyller 30 - hva skal jeg gi?

#1

Blondie sa for siden:

Hun som i mange år har vært min nærmeste venninne fyller 30 år i august. Vi har gått på skolen sammen, bodd på hybel sammen og jobbet sammen. De siste årene har hun bodd langt vekk, men vi har hele tiden holdt båndet. Det at hun er barnløs og inntill helt nylig har vært singel har gjort at jeg nå har venninner som er nærmere, men vi er gode venner fortsatt.

Når jeg rundet 30 i mai hadde hun kjøpt den perfekte gaven og jeg har selvsagt lyst til å glede henne tilsvarende. Så hva skal jeg gi? Noen som har tips til en fin venninnegave?

Hun er utdannet innen interiør, er glad i antikviteter og har nettopp kjøpt leilighet. Jeg har tenkt på f.eks gavekort på IKEA, men det er da vel litt kjedelig? På den annen side, hun er meget bestemt på hva hun liker og ikke - hvordan skal jeg vite om jeg treffer blink hvis jeg selv kjøper noe til leiligheten? :undrer:

Noen veldig lure tips der ute?


#2

Hasselnøtt sa for siden:

Vanskelig, det der. Hva med kunst/brukskunst? Noe som kan henges opp? Det er litt spesielt, det trenger ikke koste en formue, og det er jo den perfekte gave til de som har alt, og som liker interiørting og -tang. Se for øvrig prikk. ;)


#3

Irma sa for siden:

Jeg fikk gavekort for et år på et blad av en venninne da jeg ble 30, det ble jeg veldig glad for. Hver gang bladet dumper ned i posten, så tenker jeg på henne. Til henne ga jeg et gavekort ved et lekkert hudpleiestudio. Hun virket glad, men det gjør jo folk stort sett alltid når man gir gave da. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.