Jeg ELSKER sommerkoteletter, og jeg har kjøpt inn det til i dag. Men..
Schærsten her i huset synes det er for salte, og jeg kom til å tenke på om det var mulig å skylle de eller legge de i vann som med pinnekjøttet :o
De skal grilles, og jeg synes kanskje de blir enda mer saltere i smaken da, men det er noe jeg liker. Er jeg helt på jordet? Noen som vet evnt hvordan det gjøres, og om det blir bra?
Det er nok ikke verre enn å legge dem i vann noen timer. Hvor lenge er vel avhengig av hvor lite salt du vil ha dem, og hvor salte de er i utgangspunktet. Du får teste i dag!
Fyll vann i egnet beholder. Bør være større enn kotelettene for å oppnå ønsket resultat. Beholderen bør ikke være helt full.
Åpne emballasjen kotelettene ligger i.
Legg kotelettene i vannet, uten emballasje. Merk punkt 1 vedr egnet størrelse på vannbeholder.
Dersom du ikke leste punkt 1 helt ferdig, og fylte beholderen helt full av vann, kan du nå tørke opp vannet som ble fortrengt av kotelettene. Archimedes var en luring!
:knegg: Takk for herlig t-skje forklaring!
Ja, han sier det samme.. Det er ikke mat, men er jeg som bestemmer i dag. Har kjøpt noen saftige pølser da, for barna griner også på nesa.
AlfaCharlie: :knegg:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.