Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

sommerkoteletter -haster-

#1

Superior sa for siden:

Jeg ELSKER sommerkoteletter, og jeg har kjøpt inn det til i dag. Men..

Schærsten her i huset synes det er for salte, og jeg kom til å tenke på om det var mulig å skylle de eller legge de i vann som med pinnekjøttet :o
De skal grilles, og jeg synes kanskje de blir enda mer saltere i smaken da, men det er noe jeg liker. Er jeg helt på jordet? Noen som vet evnt hvordan det gjøres, og om det blir bra?


#2

Alexy sa for siden:

Jeg er ikke noen kokk, så fasitsvaret har jeg ikke. Men jeg hadde tatt en sjefsavgjørelse, og lagt dem i vann. :ja:


#3

Pingis sa for siden:

Man kan helt fint vanne dem ut, ja.


#4

Superior sa for siden:

så bra! noen t-skje forklaring? og evnt når jeg burde begynne for å få et godt resultat?


#5

Alexy sa for siden:

Legg dem i en bolle eller i en ren oppvaskkum. La de ligge frem til grilltid.


#6

Pingis sa for siden:

Det er nok ikke verre enn å legge dem i vann noen timer. Hvor lenge er vel avhengig av hvor lite salt du vil ha dem, og hvor salte de er i utgangspunktet. Du får teste i dag!


#7

Mauser sa for siden:

  1. Fyll vann i egnet beholder. Bør være større enn kotelettene for å oppnå ønsket resultat. Beholderen bør ikke være helt full.
  2. Åpne emballasjen kotelettene ligger i.
  3. Legg kotelettene i vannet, uten emballasje. Merk punkt 1 vedr egnet størrelse på vannbeholder.
  4. Dersom du ikke leste punkt 1 helt ferdig, og fylte beholderen helt full av vann, kan du nå tørke opp vannet som ble fortrengt av kotelettene. Archimedes var en luring!
  5. Ta kotelettene ut av vannet etter en stund.

Ferdig!


#8

Maverick sa for siden:

:fniser av Mauser:

Jeg må bare påpeke at hva slags mann er det som ikke liker salte sommerkoteletter? Er du nå helt sikker på dette, Superior? :tsktsktsk:


#9

Pingis sa for siden:

Mauser er alltid smart. :nemlig:


#10

Mauser sa for siden:

Sommerkoteletter er ikke mat! Koteletter skal være saftige, feite og godt krydret - ikke tørre, magre og salte.

Kåte lammeletter, da snakker vi!

:Freudian slip:


#11

Superior sa for siden:

Da prøver jeg.. Har lagt noen stykker, da til han, så får de ligge fram til gillings. Det blir vel som vanlig i 16-17 tiden.
Takk for hjelpen!


#12

Superior sa for siden:

:knegg: Takk for herlig t-skje forklaring!
Ja, han sier det samme.. Det er ikke mat, men er jeg som bestemmer i dag. Har kjøpt noen saftige pølser da, for barna griner også på nesa.

AlfaCharlie: :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.