Til mitt forsvar må det sies at jeg har søkt etter oppskrift på kremen her inne, men jeg vet ikke hva kremen heter.:flau:
Tror ikke det er smørkrem heller, men det er den gule kremen som er oppå en sånn nøtte eller mandelbunn.
Noen som vet hva jeg mener, og har en bombesikker oppskrift på slik gul krem som man har oppå?
Som ikke skal kokes/varmes. Uff,jeg er kravstor i dag, tror jeg.
I noen oppskrifter står det at det skal varmes opp nesten til kokepunktet, mens i andre står det at det skal røres mens det koker opp. Noen som vet hva som er riktig?
Det ville jeg ikke ha gjort. Er kremen skikkelig avkjølt ? Sett den i kjøleskapet en god stund. Hvilket smør har du brukt ?
Siste alternativ er å prøve igjen :p. Jeg bakte denne nylig, måtte to ganger til for å få et brukbart resultat, nydelig på smak men det estetiske... :o.
Så lenge kremen er i romtemperatur blir den ikke "stiv", bare tykkere enn helt rennende. Sett den i kjøleskapet noen timer, pisk den opp og smør den på kaken. Dropp potetmel.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.