Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Suksessterte

#1

amo sa for siden:

Til mitt forsvar må det sies at jeg har søkt etter oppskrift på kremen her inne, men jeg vet ikke hva kremen heter.:flau:
Tror ikke det er smørkrem heller, men det er den gule kremen som er oppå en sånn nøtte eller mandelbunn.
Noen som vet hva jeg mener, og har en bombesikker oppskrift på slik gul krem som man har oppå?
Som ikke skal kokes/varmes. Uff,jeg er kravstor i dag, tror jeg.


#2

allium sa for siden:

Suksesstertekrem skal varmes. Hvis ikke den varmes, er det bare vanlig smørkrem.

Jeg bruker mikrobølgeovn med termometer, etter en uheldig opplevelse med gryte og krem som smakte omelett...


#3

amo sa for siden:

I noen oppskrifter står det at det skal varmes opp nesten til kokepunktet, mens i andre står det at det skal røres mens det koker opp. Noen som vet hva som er riktig?


#4

trøtt sa for siden:

Den skal varmes opp til kokepunktet. Rør i den hele tiden. Den må ikke koke.


#5

trøtt sa for siden:

Og ikke bruk smør med masse salt. Da smaker det ikke godt.



#7

amo sa for siden:

Det ble ingen suksess.:mad:
Kremen vil ikke bli stiv, kan jeg ha i litt potetmel og røre kraftig med håndmixer?


#8

dutte sa for siden:

Det ville jeg ikke ha gjort. Er kremen skikkelig avkjølt ? Sett den i kjøleskapet en god stund. Hvilket smør har du brukt ?
Siste alternativ er å prøve igjen :p. Jeg bakte denne nylig, måtte to ganger til for å få et brukbart resultat, nydelig på smak men det estetiske... :o.


#9

allium sa for siden:

Enig med dutte.

Så lenge kremen er i romtemperatur blir den ikke "stiv", bare tykkere enn helt rennende. Sett den i kjøleskapet noen timer, pisk den opp og smør den på kaken. Dropp potetmel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.