Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gratis strikkeoppskrifter på nett

#1

IOA sa for siden:

Jeg har strikket og heklet noen av tingene på www.garnstudio.no, men kunne godt tenke meg å se noen andre sider med gratis oppskrifter, også på engelsk. Da jeg begynte å google kom det opp ganske mange. Noen som har noen favoritter å dele?


#2

Observatøren sa for siden:

Meld deg inn på Ravelry.com. :)


#3

Bobbelur sa for siden:

Som Observatøren sa - ravelry.com er stedet. :digger: Masse fine oppskrifter å finne der - masse forumer å diskutere i og utrolig smarte løsninger :tilber: for å lage seg 'strikke-køer'. Jeg tror jeg har 70 oppskrifter/prosjekter i kø -og jeg kunne vel lett ha doblet antallet. :plystre:
(Nicket mitt der er det samme som her - bare å søke meg opp når du kommer deg inn der. ;))


#4

Tante Grønn sa for siden:

Jeg har desverre ingen å komme med selv, men må få med meg tipsene :jupp:

Men si meg: hvorfor heter det seg at man ikke skal spørre folk om å få strikkeoppskriften på ting og tang?


#5

Luftslottet sa for siden:

Henger meg på tipset om Ravelry, og legger til Knitty.com. Masse fint! :)

Tante Grønn:
Det er fordi også mønsterdesignerne har copyright og ønsker å tjene penger. Å be noen om å gi deg kopi av et mønster blir som å be dem om å kopiere en roman til deg, eller brenne en cd.

Man kan selvsagt spørre folk hvor de fant oppskriften, det er vel ingen uskrevne regler om det som jeg ikke har fått med meg? :blånn:


#6

amo sa for siden:

Jeg har hørt om raverly, men har ikke helt skjønnt hva det er.:blånn: Nå venter jeg på invitasjon, også håper jeg at jeg skjønner mer når jeg kommer inn der.;)


#7

IOA sa for siden:

Takk for tipset Observatøren, jeg har blitt invitert inn i det gode selskap nå, men har ikke rukket å se så mye på det enda.

Jeg er enig med Luftslottet, og nettopp derfor ba jeg om tips til gratis oppskrifter på nett. Jeg syns Garnstudio har en genial side, og tenkte på om det fantes noe lignende. Jeg har heller ikke hørt om noen regel som sier at man ikke kan spørre hvor man har funnet oppskrifter.


#8

amo sa for siden:

Er det bare å skrive mailadressen og vente på invitasjon,eller må jeg trygle en av dere medlemmer om å invitere meg? :blånn:


#9

Bobbelur sa for siden:

Det er det som gjelder. Og nå for tiden går det relativt kjapt å komme inn - da jeg meldte meg der ventet jeg vel i to måneder før invitasjonen kom. Men himmel og hav - de er to stykker som startet opp dette som et hobbyprosjekt nærmest, og så har det bare tatt helt av. Så du får en invitasjon snart - når de har tid til å jobbe litt med det. ;)


#10

Luftslottet sa for siden:

Mener det sto i siste oppdatering at det tok maks et par dager å få invitasjon nå, så det burde være overlevelig. Jeg venta også i flere mnd. :knegg:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.