Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Firefox

#1

Hjertensfryd sa for siden:

I går sa den plutselig at det var ei oppdatering tilgjengelig som den lasta ned. Jada. Etterpå er ting litt merkelige. Slik som her på forumet. Når eg går inn på eit av underforuma så står det før tittelen, Gå til første nye innlegg. Og når eg går inn i tråden, står dette dobbelt opp. Eg får heller ikkje opp ikoner i alle innlegga lengre. Berre ein boks med kryss i.

Fleire som har vert borti dette, eventuelt veit korleis eg kan få fiksa det ?


#2

LilleLeo sa for siden:

Sambo kommenterte FF i sted faktisk, han har oppdatert og var storfornøyd.


#3

Balanse sa for siden:

Jeg vet ikke hva ditt problem kan skyldes, Nemi80, men rett etter at jeg oppdaterte startet masse problemer med nettsurfing. Feks tar det nå en evighet for å få startet å skrive inn noe i søkefelt på Goggle eller andre steder, det å merke url-feltet for å slette eller skrive noe annet er en treig operasjon etc etc. Jeg er litt sur på FF.


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Det var jo ikkje noko stort problem, men ein smule irriterandes


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Kan det vera pga utvidelsane mine då mon tru ? Sidan han er strålande fornøyd og eg ikkje er like fornøyd


#6

Tusenogtredve sa for siden:

Jeg hadde problemer med å få lastet bildene før oppdateringa. Det var akkurat slik du beskriver: tekst i stedet for bilde.
Etter oppdateringa har det ordnet seg.


#7

rajraj sa for siden:

Jeg kan ikke dataspråk. Men det er helt sikkert noen sikkerhetsinnstillinger (cookies?) som har slått seg på i forbindelse med oppdateringa, og som gjør nedlasting o.l. mye treigere. Det samme skjedde her da vi oppdaterte Safari-nettleseren. Nå bruker jeg bare FF (som funker helt utmerket her i huset), for vi fant ikke helt ut av hvordan vi skulle skru av innstillingene igjen.


#8

Line* sa for siden:

Jeg er storfornøyd etter oppdateringen.


#9

Hjertensfryd sa for siden:

Kjørte diverse opprenskninger på maskina i natt. Og i dag er problemet løyst. Så det var nok ein coockie eller lignande som var problemet hjå meg.


#10

B@mbi sa for siden:

Så bra at det løste seg.

Jeg har oppgradert til FF 3.0. Gikk helt smertefritt, heldigvis.


#11

Hjertensfryd sa for siden:

Har versjon 3.0 ( var når den kom eg skifta frå opera til FF ) men så var det ei lita oppdatering i den versjonen her om dagen som rota det litt til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.