Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spørsmål angående bringebærpai

#1

malena sa for siden:

Paiskallet står i ovnen og forsteker nå.
Jeg har selvplukkete bringebær som har stått i kjøleskapet siden i går.
Skal jeg bare ha den rett oppi paiskallet eller bør den blandes med noe? Har aldri laget bringebærpai før, og det var såpass mye arbeid med plukking og rensing at jeg vil nødig ødelegge noe…


#2

Ariel sa for siden:

Jeg ville hatt vaniljekrem i bunnen og så bringebærene på toppen. :nam:
Eventuelt blandet bærene med litt sukker, da de fort blir litt sure i bakverk.


#3

Erica sa for siden:

Når jeg lager blåbærpai pleier jeg å blande potetmel (ca 2 ss) sammen med sukker og blande bærene med dette før jeg har det i paiskallet. Dette for at fyllet ikke skal bli så bløtt.


#4

malena sa for siden:

Jeg hadde bærene oppi og stødde litt sukker på. Synes det er godt når bærene er litt sure, de blir jo søtere når de blir varmet opp, dessuten smaker det nydelig til søt vaniljesaus. Hjemmelaget som sådan. :stolt:


#5

malena sa for siden:

Jah, det var noe sånt jeg tenkte på. Ordet "potetmel" skurret i det fjerne, men nå er det for sent. Skal huske på dette til neste gang. :blomst:


#6

Søster sa for siden:

Eller certo. Til neste gang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.