Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dåpen vel overstått

#1

Fibi sa for siden:

Jeg er så sliten at jeg nesten segner om her jeg sitter.

Leo er nå ferdig døpt, og sover søtt i sengen sin etter en LANG dag. Det startet i morges med to stk trøtte unger som skulle kles og stelles. Musefletter var helt feil for jentungen, og guttungen skulle absolutt IKKE ha skjorte på. Vel, mamma fikk viljen sin, så det ble både musefletter og skjorte.

Når vi kommer til kirken får Leo dåpskjolen på (som mormor sydde til Malin da hun var baby), og litt pupp. Gudstjenesten starter, og jeg (med Leo i armene), mannen, Malin og Isets Camilla går i prosesjon. De jentene skal jo gjøre ALT sammen, og siden Camilla er fadderbarnet vårt (og tantes godjente), så tenkte jeg "Why not?". Et skrikende dåpsbarn får vasket håret i døpefonten, og storesøster er overstolt over å få tørke håret. Hun var litt skuffet over å ikke få ta av lua (siden vi ikke hadde lue på pga varmen), men hårtørkingen var et plaster på såret. Etter selve dåpen, får Leo pupp på rad to i kirken, godt gjemt mellom diverse beste- og oldemødre, og sovner. Sover nesten hele gudstjeneste, hvilket mamman var ganske glad for.

Forøvrig hadde vi en prest som var over middels glad i musikk, tror jeg. Vi gjorde jo ikke annet enn å synge. Solosang hadde han også.

Så var det ned på jobben til mannen for mat (Stroganoflignende gryteret, og kylling/karri-gryte m/ris) og masse kaker (sjokoladekake, marsipankake, brownies, pavlova, og kransekake), brus og sosialisering. Iset og jeg hadde to stk babyer som ikke hadde spesielt lyst til å sove, men det gikk greit likevel. Leo ble overtrøtt og hylte som en stukket gris mot slutten, men vi overlevde det også. Vi var 32 stykker, hvorav 10 var barn fra ti år og nedover.

Han fikk kjempemasse flotte gaver også. Attestrør, sparebøsse, et par-tre rammer, to spilledåser, penger, eventyrbok og barneleksikon om dyr (takk Iset ), gavekort hos gullsmed, og gavekort i bokbutikk .

Etter et par timer med rydding og styring, så var vi klare for å dra hjem i sekstiden. Nå sover begge ungene, og mannen sitter som et slakt i godstolen foran tven, med kakerester i fanget. Gryterettrester ble det ikke, da omtrent alle dro hjem med et par bokser i fanget.

Menmen, jeg har nå Isets brownies!

Bilder kommer når jeg får hentet de hos foreldrene mine neste helg.


#2

Tuneland sa for siden:

Gratulerer med overstått dag, godt å høre at dere ble fornøyde med dagen.:)


#3

Fibi sa for siden:

Fornøyde, men VELDIG slitne. Herregud for et lydnivå! :dåne:

Rommet er egentlig et møterom, så akustikken er veldig bra der inne. Finfint for foredragsholdere som slipper mikrofon, ikke fullt så finfint når to femåringer, en nestentreåring, to toåringer, en seksåring, og tre babyer hyler om hverandre. :knegg:


#4

Left sa for siden:

Sånne ting er hyggelige "eventer", men du verden det er godt når det er over! Vel døpt til sønnen, og gratulerer til mor og far :blomster:


#5

Nessie sa for siden:

:blomst:
Grattis! :D

(PS: Send over litt brownies!)


#6

Fibi sa for siden:

Ja, for all del, det er kjempehyggelig. Jeg er jo veldig glad i svigerfamilien. Det er bare det at det er så inni gampræva MANGE av dem. :knegg:

Gunniss: De er MINE. :vokter browniesen med livet:


#7

Optimist sa for siden:

Gratulerer med vel overstått! Slike dager er slitsomme, men du verden så koselige!! :hjerter:


#8

gullet sa for siden:

Gratulerer med vel overstått :blomster:


#9

Benzo sa for siden:

Grattis med vel overstått. :blomst:


#10

Tammen sa for siden:

Gratulerer med vel overstått! :blomst:

Hørtes ut som en veldig livlig og minnerik dag. Nå fortjener du å slappe av med browniesene dine :glis:.


#11

Fibi sa for siden:

Hvis Iset baker brownies til meg en gang til, så må jeg rett og slett gjøre det slutt med henne. Jeg har vært konstant kvalm i over et døgn, men klarer ikke slutte å spise. Heldigvis bare to stykker igjen. :knegg:


#12

Dixie Diner sa for siden:

:knegg: Og enda ble de faktisk litt mislykkede (alt gikk jo galt den dagen). Du hadde vel dødd om de ble like perfekte som de egentlig skulle.


#13

Fibi sa for siden:

Jeg tror nok det, ja. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.