Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger forslag til et bittelite utdrikningslag!

#1

Snippa sa for siden:

Mannen skal være forlover i høst.
Paret skal ha et lite, hemmelig bryllup der bare forlovere m/partner og foreldrene deres er invitert. Han vil ikke ha utdrikningslag, fordi ingen skal vite om bryllupet. Men nå kommer han til Oslo en tur, og mannen tenkte at det hadde vært moro å finne på et eller annet. Det skal være noe ufarlig, hyggelig og gøy (absolutt ikke diverse sprell på Karl Johan i usmakelige antrekk, f.eks). De er 2 kompiser som vet om det her, så det blir et bitte lite utdrikningslag med maks 4 deltagere.
Det må skje torsdag/fredag denne uka.
Noen gode forslag til hva de kan finne på?
Mannen lurte på om det fantes noe tyrkisk bad lignende steder i Oslo (uten for sterkt homoerotisk preg)?


#2

Blomst sa for siden:

Dette koster jo litt da, men hva med vannski, fallskjermhopp, hellikoptertur eller rett å slett barjumping. ( er visst en tradisjon i las vegas, går fra bar til bar å tar en drink)


#3

Arran sa for siden:

Er de interessert i mat? Vin? Whisky? Undulater? I så fall kan kanskje et kokkekurs, vinsmaking etc være noe.


#4

Snippa sa for siden:

Koke undulater i whiskeyrus? :gruble:

De skal på Iron Maiden konsert på kvelden, så et eller annet på dagtid. Det må absolutt ikke inneholde noe som har med høyder å gjøre, da begge har høydeskrekk :knegg:


#5

~TM~ sa for siden:

Spa!

Da husbonden var forlover sendte han brudgommen på spa, og det var stor suksess. Han angret litt på at han ikke hadde ordnet det slik at han og de andre deltakerne også kunne fått behandling.


#6

Fru Snurp sa for siden:

Hva med Vestkantbadet? Der har de romerbad og SPA-behandlinger. Massasje, fotpleie eller hudbehandling er digg for menn også... Q Lounge (Grims Grenka) passer ypperlig for ettermiddagsdrinker.


#7

Fru Snurp sa for siden:

Hmm, så ikke dette med høydeskrekk før nå... da er kanskje ikke Q lounge det beste. Men anbefaler virkelig SPA et eller annet sted ja. Og siden de er så få kan vel alle kose seg med behandling? Da blir de finfine for Iron Maiden :fnis:


#8

Snippa sa for siden:

Har foreslått spa-tanken for ham, ja. Takk for link! Skal videreformidle den :jupp:


#9

Snippa sa for siden:

Fanker'n, de har stengt i uke 30 og 31. Er det noen andre greie plasser i Oslo?


#10

Arran sa for siden:

Vestkantbadet er ikke det mest innbydende av spaene i Oslo. Helt greit, men litt slitent. Et sted som anbefales fra såkalte velinformerte kilder er Artesia spa på Majorstuen. Skal visst være helt fantastisk. Dyrt og fantastisk, som slike ting ofte er.


#11

Fru Snurp sa for siden:

Nå er jo litt av sjarmen til Vestkantbadet at de har beholdt interiøret, men synes absolutt ikke det er slitent (i negativ form). Nok om giraffer, det er jo stengt likevel, så av steder jeg har vært selv foreslår jeg Grand Hotel. Det går ann å bruke bassenget (og baren) der, samt bestille SPA/massasje. Har ikke vært på Bislett bad eller Artesia, uinformert som jeg er.


#12

Fru Snurp sa for siden:

Grims Grenka skulle visst åpne et velværesenter i sommer, men aner ingenting om innholdet eller om det er åpnet enda?


#13

Snippa sa for siden:

Var innom Artesias sider i stad. Så fint ut, ja :jupp:
I og med at det er snakk om menn her, tror jeg ikke et slitent vestkantbad nødvendigvis hadde gjort noe :knegg: (mitt eksemplar av arten er ikke nødvendigvis så veldig opptatt av utseende på sånne steder).

Takk for alle forslag :)


#14

Snippa sa for siden:

Mannen informerer om at velværeavdelingen på Grand er stengt for tiden (de er kundene hans).

Jaja -jeg finner nok en plass for dem. Egentlig burde jeg spørre søstra mi, som jobber på en sånn plass i Oslo, men de er egentlig altfor dyre...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.