Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til rimelig reisemål for lang ferie?

#1

LilleT sa for siden:

Vi har akkurat kommet hjem fra vår sedvanlige ukesferie. Jeg er egentlig ikke så glad i det å reise i seg selv, men jeg liker å tilbringe tid på andre plasser. Føler nesten alltid at jeg skulle ha tilbrakt lenger tid dit jeg har reist. Nå leker mannen og jeg oss med tanken på å ta med de tre barna våre på en lengre ferie neste år. Ser for oss at vi kunne ha bodd en måned på en plass. Hvor det skulle ha vært er vi forsåvidt veldig åpne for. Landet, mindre by eller større by ... Begrensningene ligger stort sett i kostnadene. Jeg kommer bare til å ha studielån og ingen inntekt kommende år, og vi har vel strengt tatt ikke råd til noen særlige krumspring i det hele tatt.

Jeg er ute etter tips til et sted vi kan komme oss til forholdsvis billig, hvor det er rimelige bokostnader og hvor det generelt er rimelig å bo.

Tips?


#2

Honda sa for siden:

innland? utland?


#3

Left sa for siden:

Hellas høres ut som et potensielt oppholdsland da.
Der har du utrolig mange steder å velge i, og det er stort sett ganske billig å komme seg dit.



#5

007 sa for siden:

Har dere vurdert boligbytte? En venninne av meg gjør dette hvert år, og har kun positive erfaringer. I år skal de bo i København i 14 dager, i fjor var de i Frankrike. Billig og anderledes.


#6

LilleT sa for siden:

Nja, vi har vel tenkt mest utland, men er i prinsippet åpne for alt. :D

Hellas er absolutt aktuelt! Tar gjerne tips til aktuelle plasser i Hellas.

Vi leide hytte på Jylland gjennom sol og strand i forrige uke. Det var fint, ja.

Det høres veldig smart ut, selv om jeg ikke vet om jeg er tøff nok. Hvordan går man fram for å gjøre noe sånt, da?

Selv har vi tenkt Hellas, Kroatia, Frankrike, Storbritannia, men har ikke sjekket ut priser.


#7

007 sa for siden:

Venninnen min bruker dette nettstedet:
www.boligbytte.no/

De har kun valgt å bytte bolig med erfarne boligbyttere, og har aldri opplevd problemer av noe slag. De har låst av ett soverom med med de mest personlige einedelene, og svigerforeldre oppbevarer to kasser med foto, sølvtøy, smykker, viktige papirer o.l


#8

tinkadott sa for siden:

thailand er jo knallbillig. Litt dyrt å reise, men sommer er jo ikke hovedsesongen heller dza....


#9

Snippa sa for siden:

Jeg ville forhørt meg med kollegaer, naboer, venner av foreldre osv for å finne ut om noen hadde en leilighet noe sted som kunne leies billig. Min erfaring er at det alltid dukker opp noen som vet om en leilighet man kan leie billig i Spania, Tyrkia, på Kreta etc. Det er veldig mange som bare tar noen få tusenlapper i uka for utleie av flotte, store og velutstyrte leiligheter. Bruk evt finn.no, eller legg ut spørsmålet her?

Selv har vi vært 3-4 uker på ferie de siste to gangene vi har vært på skikkelig ferie. Det kan absolutt anbefales! Man får en helt annen ro over ferien. Vi var 4 uker i Brasil for 2 år siden, og 3 uker i Tyrkia i år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.