Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Etter mye frem og tilbake endte jeg opp med å kjøpe en ...

#1

~TM~ sa for siden:

... SE C902. :D Så omsider har jeg ny mobil, men siden jeg skifter fra Netcom til telenor og i tillegg glemte å forhøre meg om operatørlås og slikt har jeg ikke tatt meg bryet med å lade den enda.

Jeg gruer meg dog til å finne ut av slike ting som man må gjøre når man har ny mobil. Finne ut av hvordan ting virker f.eks. med å få overført bilder og adressebok osv.


#2

~TM~ sa for siden:

Jeg fikk låst den opp og har nå brukt den i en og en halv dag. Det virker bra så langt.


#3

Left sa for siden:

Heldiggrisen! :vilha:


#4

~TM~ sa for siden:

Det var forøvrig ditt tips om fikk meg til å i det hele tatt tenke på den. Jeg skulle jo egentlig ha en Nokia N82, jeg.


#5

Left sa for siden:

Hvis du blir lei får du gi et hint :)


#6

~TM~ sa for siden:

Jeg håper at jeg ikke blir det...


#7

Botero sa for siden:

hei, hvordan gå med mobil?? er du fornøyd endå??


#8

~TM~ sa for siden:

Ja, det er jeg, men det blir nok enda bedre når porteringen er i orden. Siden tlf er satt opp for telenor er det litt tull med mms bl.a siden jeg frem til fredag har det gamle simkortet fra netcom i.


#9

Grey sa for siden:

Hvordan er kalenderen i telefonen din? Jeg har lyst på ny telefon, og har snust litt på den du har, men jeg innbiller meg at det er helt enkel kalender i den? Jeg bruker kalenderen en del, så jeg vil ha en telefon med ok kalender, men samtidig vil jeg ha bra kamera. Jeg heller nok kanskje mot N82 for å få begge deler...


#10

~TM~ sa for siden:

Hva er en enkel kalender? Eller mer korrekt; hva skiller en enkel fra en mer avansert kalender?


#11

Grey sa for siden:

I en enkel kalender mener jeg du bare kan legge inn en type avtale. I en litt mer avansert en kan du legge inn ulike typer påminnelser, som for eksempel møter, bursdager, huskelapper, memo osv. Jeg liker det fordi jeg bruker det mye. Da er det greit å kunne lage ulike typer, og for eksempel bestemme hvor ofte og når de skal gjentas. Det fins helt sikkert kalendere som er mye mer avansert enn det jeg har bruk for, men jeg vil gjerne ha en som kan legge til mer enn en type avtale.


#12

~TM~ sa for siden:

Joda, det er mulig å velge ulike typer avtaler i kalenderen og fødselsdager kan knyttes opp mot kontakter i kontaktlisten. Du kan også bestemme frekvens på hendelsen, som daglig, ukentlig, månedlig eller årlig.


#13

Grey sa for siden:

Ok, takk. :) Da ble den straks litt mer aktuell. Du er fortsatt fornøyd? Noen minuser du har oppdaget så langt? Har du tenkt over videokvaliteten?


#14

~TM~ sa for siden:

Video er ikke prøvd så langt. Nummerporteringen er endelig i orden, så nå skal ting fungere bedre.


#15

Grey sa for siden:

Ok. Du får holde oss oppdatert. :) Jeg har veldig lyst på ny mobil, men skal sjekke ut litt mer og ikke minst vente på at det skal komme mer penger på kontoen...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.