Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fine feriesteder i Spania?

#1

Selma sa for siden:

Hva er din feriefavoritt i Spania?

Vi er litt mettet på charterturer og vil prøve noe annet neste sommer. Frankrike, Italia eller Spania er mest aktuelt - innbiller meg at det er rimeligere å feriere i Spania enn i Italia og Frankrike, men det er mulig at jeg bommer her

Vi ønsker å leie hus eller leilighet. Vi har lyst til å leie bil under hele oppholdet og farte litt rundt, men samtidig vil vi bo nært strand og bademuligheter. Helst vil vi til noe som er litt spansk, ikke et lite mini-Skandinavia der alle restauranter har meny på svensk og butikkhyllene er fulle av Findus og Toro-varer

Tips til fine steder i Frankrike og Italia tas også i mot med glede :)


#2

Muskat sa for siden:

Vi var på Sardinia i sommer og der trenger du ihvertfall ikke være redd for å treffe på naboen. Menyer på skandinavisk trenger du heller ikke å frykte, samtlige er på italiensk og kun italiensk, og det er lite sannsynlig at servitørene snakker engelsk, så det blir litt bingolotto når det gjelder hva man får servert. :humre:

Det er en vakker øy med vakker natur, vakre strender og god mat. Vi leide bil og kjørte rundt og fant strender vi hadde nesten helt for oss selv, spiste på koselige steder utenfor allfarvei og det var i det hele tatt helt supert. Noe vi dessverre ikke fikk gjort var å overnatte på en agriturismo.

Det var ikke spesielt billig der, noe billigere enn her i Norge men ikke så mye.


#3

scilla sa for siden:

Kysten nord for Barcelona er veldig fin, og så er det kort vei å kjøre over til Frankrike og bare en liten svipp til Barcelona som jo er et must.


#4

Selma sa for siden:

Barcelona er veldig fristende ja :ja:
Vet du sånn ca hvor langt det er fra Barcelona til Nice? Det hadde jo gått an å kombinere ei uke i Spania og ei uke i Frankrike (ser for meg to fra Barcelona til Nice eller Cannes)


#5

007 sa for siden:

Vi pleier å feriere nær Marbella. Flotte strender, ingen Toro og hyggelige mennnesker.



#7

tinkadott sa for siden:

kan jo nevne at derer på Costa Blanca, Spania kanskje ;)


#8

scilla sa for siden:

Er usikker på hvor langt det er, men absolutt såpass at man kan kombinere. Tror jeg ville satset på en overnatting mellom de to byene, ser for meg at det kan bli en noe heftig biltur å kjøre i ett. I hvertfall med barn i bilen... Kos dere i Middelhavsområdet, jeg synes det er et ypperlig område å feriere i - myyye god mat og vin og deilig klima.


#9

allium sa for siden:

Foreldrene mine har hus i utkanten av Santa Pola, rett nord for Guardarmar del Segura og sør for Alicante. Deilig sted, få nordmenn.

Styr for all del unna Torrevieja og Benidorm.


#10

Manga sa for siden:

Jeg har tilbrakt hver eneste sommer fra jeg var 12 til jeg var 23 år på Costa Brava og elsker det området (kysten nord for Barcelona).


#11

Selma sa for siden:

Trekker fram en gammel tråd :sparke:

Det ser ut til at det blir Spania-tur til sommeren. Eldstejenta spiller i skolekorpset og korpset skal på jubileumstur til Calella, en by ca 5 mil nord for Barcelona.

Vi ser for oss ei uke på korpsfestival i Calella og kanskje ei uke lenger sør i Spania med hjemreise fra Alicante. Noen som vet hvor langt det er fra barcelona til Alicante?

Er Albir/Altea-området veldig "norsk"? Er ikke så giret på nabolag med bare norske pensjonister og "fantastisk norsk kjøpesenter" som jeg så omtalt i en leilighetsannonse på Finn :humre: At senteret har den beste garnbutikken i distriktet er ikke det viktigste salgsargumentet for å treffe meg for å si det sån :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.