Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Topping/fyll på pizza

#1

Musemus sa for siden:

Ser ut til at vi skal lage tre hjemmelagde pizzaer til helga, og trenger tips til fyll på pizzaene. (Tenkte at jeg skulle lage tre forskjellige)
Kan du gi meg det? :confused:


#2

~TM~ sa for siden:

Vi bruker som regel å ha på finhakket løk, ananas og kalkunboks i terninger.


#3

Mikkeline sa for siden:

Tomat, løk, ost, spekeskinke. Dryss over ruccolasalat/fersk spinat og revet parmesan før servering.


#4

Mei sa for siden:

Tomatpure, bernaisesaus, pepperbiffbiter, løk, sopp og ost. I den rekkefølgen.


#5

Mei sa for siden:

Åh himmel. Den skal vi lage i helgen!


#6

Ingrid-lille sa for siden:

Først saus , så ost, SÅ resten av det du ønsker til fyll
. Det er slik god pizza lages. :nam:


#7

Avatar sa for siden:

Pizzasaus, kjøttdeig, tortillachips, rømme og ost. :nam:
I den rekkefølgen, alt skal på i ovnen.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Osten må ligge UNDER fyllet ja, absolutt. Våre favoritter:

*Saus (mannens nydelige hjemmelagde), ost, pepperbiff i strimler, rød paprika i tykke strimler, løk i ringer
*Saus, revet mozarella, 1 pk bøffelmozarella/fersk mozarella i skiver, spekeskinke, ruccola
*Saus, ost, skinke, ananas, sopp

Mannen lager noen FANTAAAASTISKE italienske pizzaer, de er til å dø for! De er papirtynne og har ikke så mye fyll på. Som regel bare saus (selvsagt hans egen), revet mozarella + fersk mozarella og gjerne litt spekeskinke og kanskje sopp i tynne skiver. SIKLE!


#9

Bokormen sa for siden:

Jeg ville laget en med kjøttdeig, en med biff og en med kylling tror jeg. :nam:


#10

Musemus sa for siden:

Åhja! Osten må under fyllet, ja. :nemlig:

Takk for supre tips alle sammen - skal handle inn i morgen, og nå har jeg gode tips!


#11

Musemus sa for siden:

Ja, osten må under fyllet. :nemlig:

Jeg er sånn som liker best tykk bunn - kan ikke fordra tynn. Rart det der, hvor forskjellig vi liker ting. :hehehe:


#12

Arran sa for siden:

Tomatsaus, blå castello, skivet sopp og cherrytomater. Spekeskinke på etter at den er stekt.

Tomatsaus, fersk mozzarellea og røkt mozzarella eller annen røkt ost, lettstekt bacon, rødløk og skivet sopp.

Creme fraiche, løk, moden brie og steinsopp.


#13

Erica sa for siden:

På TYNN italiensk pizzabunn er dette min favoritt(jeg pleier å forsteke bunnen):

Spre krashet hermetisk tomat utover bunnen. Legg mozarellaost i tynne skiver utover (slik i pose som er myk). Oppå der legges rødløk i strimler, hvitløk, tynne potetskiver marinert i olivenolje, spekeskinke, salt og pepper. Fingersalt gir best smak, samme med nykvernet pepper. Risle olivenolje over.

Når bunnen er stekt på forhånd trenger pizzaen bare knappe 5 minutt på 250 grader for å bli varm og osten smeltet.


#14

Mei sa for siden:

Oppskrift på tynn italiensk bunn? :blafre:


#15

Dixie Diner sa for siden:

Mannen bruker et italiensk pizzamel, Tipo 00. Selges på bla. Ultra og Maxi. Pizzaen blir helt spesiell, litt gulig på farge og smaker perfekt.


#16

Erica sa for siden:

:værsågod:

3 dl lunkent vann
1 dl olivenolje
1/3 pk gjær
1 ts salt
450 g hvetemel

Lag vanlig gjærdeig. Hev 3/4 - 1 time. Kjevle ut til 4 porsjonspizzaer, 2-3 mm tykke. Prikk dem godt, ellers hever den som et pitabrød.

Stekes på 300 grader i 2- 3 minutt. Følg godt med, for på denne sterke varmen går det raskt.

Kan sikkert lages som flermannspizza, men for at den skal bli tynn nok må den nok deles i 2 deler, og stekes i 2 omganger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.