malena sa for siden:
Denne har vi nettopp fortært, og ungene nammet og mmm-et seg gjennom hele måltidet. :D
Den kan sikkert varieres, men jeg brukte det jeg hadde i skapene, og dette ble resultatet:
En stor løk freses i olje
Tilsett litt meierismør og poteter i terninger
Etter en stund tilsettes (ny)kål i strimler.
Surres en god stund.
En boks Baxters Minestrone soup (jeg plukket ut pastaen)
Et par ts vegeta (grønnsakbuljong)
Smakfulle pølser (jeg brukte Finsbråten Argentinsk Lammepølse) skives i litt tykke biter og stekes i egen panne før den tilsettes.
En god dæsj fløte
To ss Medelhavs Relish (fantastisk godt, passer til nesten alt, nydelig å blande med rømme som dip)
Hadde jeg hatt hvitløk hadde jeg hatt i en god del.
La det hele småkoke til potetene er ferdig.
Til slutt, rør inn hakkede urter, jeg brukte basilikum og persille.
:nam: