Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg er forelsket i en boks

#1

Dixie Diner sa for siden:

www.get.no/web/produkt/digitalTV/Dekoderside

Ja, i en boks I vår nye PVR-HD-boks fra GET. Den er fantastisk! Nå kan jeg sette alt jeg ser på tv (både serier, filmer, direktesendte programmer osv) på pause, ta dem opp, spole osv. Jeg slipper å sitte mega-tissetrengt eller snopesyk i sofaen og vente på reklamen, kan bare pause programmet når jeg vil! Ja, jeg trenger ikke engang se på reklame, kan bare spole over den hveeer eneste gang!
I tillegg kan jeg ta opp alt som går, inntil 70 timer! Jeg går gjennom alle kanalene med et tastetrykk og trykker på en knapp for å sette det jeg vil ta opp på "vent", så tar den opp programmet helt automatisk når det begynner. Nå har jeg 27 programmer liggende på vent, det første går automatisk på opptak i morgen tidlig kl. 6. :knegg: Det er huskelapp-funksjon på den også. Om det begynner en film jeg bare måå se på tirsdag klokken 20, trykker jeg på en påminningsknapp, og får automatisk beskjed når filmen begynner. Flott for meg som ALLTID glemmer ut sånt.

TV-slave jeg? Jeg var ikke det før, men GJETT om jeg er det nå. Jeg har sittet og sett gjennom alle kanalene nå i kveld og trykket febrilsk på alt jeg vil ta opp, både filmer, serier og dokumentarer. Så kan jeg se det når jeg vil. :hyper:


#2

Senna sa for siden:

Helt enig med deg, elsker den boksen jeg også.


#3

Left sa for siden:

En sånn boks skal ikke jeg ha. Ser ikke så mye på TV, men det er nok som det er. :nemlig:


#4

Fruktflua sa for siden:

Det høres jo helt fantastisk ut. :nemlig:

Men selv (ingen andre i huset heller) har jeg ikke tid til å se så mye på TV at en sånn boks er nødvendig her i huset.


#5

mkj sa for siden:

hvis du ser lite på TV er den også flott! Da kan du se bare akkurat de programmene du vil, når du selv vil. Genialt spør du meg.

Jeg tar opp innredningsprogrammer for det meste, eneste dumme er at det er maks to program samtidig, og da må man i tillegg se på en av dem. (mandagskvelder er det Tid for hjem, Sommartorpet og Sommer med Ernst omtrent samtidig, men det går akkurat)


#6

Left sa for siden:

Det er nok sant det ja - da går det jo an å faktisk få se akkurat de programmene man vil, og ikke det man vanligvis blir sittende å se på. Jeg glemmer ofte å slå på når det jeg virkelig vil se går, og så blir jeg sittende å se på pjatt.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Ja det er jo det som er så genialt. Jeg ser sjelden på tv, egentlig (nå blir det nok litt mer siden jeg har 30 programmer på vent :knegg:), og nå får jeg sett det som interesserer meg i stedet for å bare se på pjatt, som Sjugger sier. Har masse flotte dokumentarer fra bla. Discovery liggende på opptak, så det er liksom alltid noe BRA å se på når jeg har lyst. :D

Har i tillegg tatt opp masse barnegreier til vesla. Hun er IKKE av den sorten som er oppe kl. 6 om morgenen (heldigvis!) og da går hennes yndlingsprogrammer som er bla. Mikkes klubbhus og Mummidalen, og de tar jeg heller opp så kan hun se dem når hun kjeder seg/har lyst. :)


#8

Alexa sa for siden:

Jeg elsker også denne boksen, vi har hatt den noen måneder. Jeg føler jeg ser mindre på tv og kun ser det jeg vil se.

Et par tips:
Den kan kun ta opp 2 kanaler av gangen, og du kan ikke se på en 3. samtidig som den tar opp. Du kan imidlertid se på programmer fra harddisken dersom du ikke vil se et av de programmene som tas opp.

Dersom du opplever at opptaket har startet for sent er det sannsynligvis fordi du har tatt opp noe annet på samme kanal like før samtidig som et annet opptak er i gang. Det manglende finner du da på slutten av det forrige opptaket. Ikke slett før du har sjekket det.

Kos deg. :)


#9

Dixie Diner sa for siden:

Åh takk for tipsene! Jeg er ganske fersk i dette og vet sikkert ikke alt enda, jeg satt i hele går kveld og så gjennom menyer, programmer osv. Dette med at jeg ikke kan se på en tredje kanal visste jeg ikke, men jeg får vel varsel om det på skjermen da? For jeg husker jo ikke hva jeg tar opp alltid, nå ligger det jo en haug på vent.


#10

Alexa sa for siden:

Ja, du får iallefall varsel om du prøver å se på en 3. kanal (da må du velge hvilket opptak du skal stoppe, evt. kan du velge å se på en av kanalene som tas opp).

Om det kommer varsel når du legger inn fram i tid er jeg usikker på, men kan ikke si å ha sett det (tar opp mye). Det er jo en ting å sjekke dersom det går galt med noen av opptakene.


#11

Lilith sa for siden:

Høres ikke så dum ut den boksen. Vi har bare nrk, tv2 og tvnorge, men ingen av oss ser noe særlig på tv, så vi savner det vel ikke så mye. Bare innimellom, og da skulle jeg gjerne hatt en sånn boks altså..


#12

Dixie Diner sa for siden:

Jeg fikk varsel. :D I går hadde jeg visst stilt inn to programmer til opptak nå i dag, og de begynte nå nettopp og da fikk jeg varsel på skjermen om å klikke meg inn på en av de to kanalene. Satte på et program fra harddisken i stedet. Geniaaalt!


#13

Daisy sa for siden:

Vi har også den boksen. Veldig glad i den!


#14

Arran sa for siden:

Jeg er forelsket i en boms, leste jeg, og så var det bare en boks...

skuffet


#15

Dixie Diner sa for siden:

Jeg blir sjelden forelsket i bomser altså. :golddigger: :knegg:


#16

Martis sa for siden:

Jeg elsker også denne boksen og er ganske bekymret for hva som skjer når vi flytter ut av byen. Vi har jo tatt opp alle seriene til Junior på denne boksen. :knegg:


#17

Pelikan sa for siden:

Jeg har ikke en slik boks :sukk: Kan man ha en slik boks når en har parabol, eller er det bare med kabel?





Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.