Fibi sa for siden:
I går var mannen og jeg ute for å nyte en bedre middag. Og vi nøt! Mannen er jo selv kokk, og har en forkjærlighet for litt mer "fancy" mat enn pepperbiff med fløtepoteter. Han var omtrent ikke til å snakke til under rettene, og var totalt oppslukt av maten og smakene. Det samme var jeg, så det passet jo veldig bra. :knegg:
Dette spiste vi:
Forrett: Kamchatkakrabbe med avocadocreme og bloody mary granité
[color=black][/color]
Første hovedrett: Grillet tunfisk med pepper foie gras, rabarbrasalat og bringerbærvierge
[color=black][/color]
Andre hovedrett: Pannestekt kveite fra Hjelmeland med sjøkreps, sommertrøffel- og skalldyrskum
[color=black][/color]
Dessert: Rosevann og nektarin pannacota med kirsebær sorbet
[color=#000000][/color]
Kveiten var så perfekt stekt at det nesten ikke går an å forklare. Den hadde en ordentlig crispy brun stekeskorpe, og var helt myk og flakete inni. Jeg hadde aldri smakt ferks tunfisk før, og ble veldig positivt overrasket. Jeg er heller ikke spesielt begeistret for fois gras, men sammen med rabarbrakompotten og tunfisken var det rett og slett ypperlig!
[color=#000000][/color]
Mannen hadde også vinmenyen til, og satt bare og smattet. :fnis:
[color=#000000][/color]
Hadde vi hatt råd, hadde vi gått tilbake hver gang de skiftet meny. :nemlig: