Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julefeiring i tropevarme?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

I dag er min siste feriedag. :sukk: Jeg har badet én gang denne ferien, og det er jo en ren tragedie. Såh - neste mulighet for lang ferie er julen. (Med mindre noen kjenner til en beach resort i New York? :blond: ) Jeg vil altså på resort. Skikkelig charteraktig, med barnebasseng i massevis, strand like ved og god temperatur. Er det noen som har et godt tips? Jeg vil ikke til Kanariøyene (ikke varmesikkert nok) og ikke Thailand (lest for mye om denguefeber). Akkurat nå leder Mexico (Cancun), som med Continental ikke blir så gresselig dyrt. (Vi vil helst ikke reise med turoperatør, jeg liker fleksibiliteten jeg får ved rutefly.) Stikkord for ferien jeg ønsker er nå barnevennlighet, bading og komatøs avslapping.

Er det noen her som har gitt beng i norsk jul og reist sydover? Har det vært en suksess? Hvor burde vi i så fall reise? Alle tips mottas med stor begeistring.


#2

Gremli Skremli sa for siden:

Ingenting slår Mexico (sa hun, helt objektivt)... Og det er da mange nordmenn som benytter juleferien til chartertur. Mexico er et veldig barnevennlig land, og det er ganske trygt sykdomsmessig.


#3

mamsen74 sa for siden:

Pakke kofferten/sekken er spennende hele året igjennom :nikker: Har vel bare feiret en jul borte, i Marokko for noen år tilbake. Koselig det, men julestemning var det dårlig med. Nå sier du jo lite om pris, men et dyrt og absolutt deilig reisemål er Seychellene. Helt fantastisk og akkurat så vakkert som man drømmer om.. Litt billigere, ikke så flotte strender, men bra shopping har Mauritius. Drar gjerne til Det indiske hav igjen!!
Vi var i Karibia i febr. Fløy til Guadeloupe og øyhoppet litt rundt - kan også anbefales. Ellers kunne jeg selv tenkt meg en tur til Jordan. Apollo har turer dit. Ikke så gal pris heller. Lykke til!


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Hvordan var Guadeloupe da, mamsen74? (Gidder ikke engang spørre om Mauritius - Star Tour skulle ha 94.000 kr for to uker i julen!) Det er jo kult at det er en fransk øy, så får reisefølget praktisert fransk også. Samt at det er en fin rute å fly om Paris. Er det bra standard på øya? Helsevesen ok?


#5

Stikka sa for siden:

Vi lurer på å stikke avgårde nå i julen. Det blir i såfall Thailand for oss. Synd du ikke vil dit for der hadde du fått alt det du ønsker deg.

I vinter var vi på Aruba og det var utrolig avslappende. Vi fløy rutefly og bestilte hotell selv. Bodde på AI og storkoste oss. Spise, bade, sole dagen lang.


#6

mamsen74 sa for siden:

Heftig pris fra Star Tour ja!! Har du sjekket på egen hånd og leie bungalow fra f.eks. Bungalowferie? www.bungalowferie.no/
Har ikke bodd der selv, men rett i nærheten. Vi likte oss godt på Mauritius og drar gjerne tilbake sælig mtp shopping:D

Guadeloupe var bra. Vi leide leilighet privat, men Langley Travel har turer dit. Veldig oppegående på det meste, helsevesen etc. Det er en del av Frankrike (samme som Martinique), så helsekort fra Europa gjelder her i Karibia også. De fleste turistene er fra Frankrike og de snakker helst fransk ja... Anbefaler å leie bil og reise rundt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.