Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjemmekompostering

#1

Eia sa for siden:

Nå er kompostbingen klar til å hentes, ca. et halvt år etter jeg var på kurs. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang med hjemmekompostering, men er foreløpig ganske grønn og husker lite fra kurset jeg var på i våres.

Noen flere som har kompostbinge, som kan svare på eventuelle spørsmål i starten og som jeg kan utveksle erfaringer med etterhvert?


#2

Fadese sa for siden:

Så spennende! Jeg har ingen råd, men kommer til å følge på tråden. Mannen og jeg har meldt oss på kurs i september. Si meg, koster det mye for en slik komposteringsbinge?


#3

Eia sa for siden:

1200,- for bingen (Telemark) og reduksjon av renovasjonsavgiften med noen hundrelapper i året. Det er virkelig spennende, og jeg gleder meg til å sette i gang.


#4

Fadese sa for siden:

Kan man sette i gang når som helst eller er det en fordel å få i gang prosessen mens det ennå er mildt ute? Vi overtar ikke huset før medio oktober og da er det (tro det eller ei) neppe kompostering som står øverst på lista de første ukene. ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.