Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan få skinkebiff saftig og smakfull?

#1

Mandarin sa for siden:

Jeg er ingen tilhenger av skinkebiff. Synes det er tørt og kjedelig. Men, mannen har bragt to stykker i hus og jeg må lage noe av dem.

Noen tips?


#2

Alfa sa for siden:

Eg brukar å dele dei i terningar og steike dei saman med kvitløk og krydder. Det er godt både i wok og salatar.


#3

Mandarin sa for siden:

Ja oppdeling kan være en idé!
Har jeg ikke tenkt på.


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Det er jo så godt med skinkebiff og chilikål. :nam: Kjenner eg må ha det til middag snart.


#5

Mandarin sa for siden:

Chilikål? Fill me in!


#6

Kneazle sa for siden:

Deles opp i strimler og wokes sammen med masse deilige grønnsaker og krydder. Det er det eneste det duger til. :nemlig:


#7

Mandarin sa for siden:

Ja ikke sant at hele biffer er utrolig tørt og kjedelig! :grr:


#8

Hjertensfryd sa for siden:

Henta frå bloggen min.

Skinkebiff

Ta litt salt og pepper på. Steik den på middels varme i nokre minutter på

kvar side.

Chilikål

Ta ca 1 dl eplejuice, 1 fin kutta kvitløks fedd, 1 finhakka chili og litt salt og pepper. Ha alt i ei panne og kok opp. Strimle opp kålen ( har brukt hjertekål ) Rekn ein slik pr hode, minst.

Når eplejuice blandinga koker, ha kålen i, legg lokk på og la det stå i nokre

minutter.

Ferdig ! Kjapp og enkel mat. Godt er det og. Viss nokon synes dei har hørt

dette før så stemmer nok det. Har brukt ei oppskrift frå matprat.


#9

dutte sa for siden:

Jeg synes at skinkebiff kokt i rødvinssky en god stund blir mørt og saftig og godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.