Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mallorca i august

#1

Tucec sa for siden:

Vi skal til Sea Club i Alcudia i august :jupp: Vi har to barn, gutter på 3 og 5 år. Gleder oss masse. Noen som har vært der? Vil gjerne ha noen tips og råd. Alt av interesse. Resturanter, er det langt å gå derfra til stranda, sentrum.. Er det litt tilbuder i nærheten av hotellet? Eventuelt nyttig info om Alcudia :o


#2

Anne C sa for siden:

Jeg har litt dårlig erfaring med Alcudia, dog i høstferiern, så jeg tro ikke jeg skal skrive så mye. Tror det var litt mange uheldige ting som kombinert har gjort at vi aldri vil dra dit igjen. ( Stikkord: regn, regn, regn, myggstikk og masse mygg, likte ikke stranda, helt inn mot havna, likte ikke hotellet, et annet enn deres, ++++) Begge brødrene til mannen min var der uka før oss og likte seg godt.


#3

Elisabet sa for siden:

Vi bodde på Sea Club i slutten av mai i fjor. Veldig fornøyd med hotellet. Nå spiste ikke vi på hotellet annet enn frokost, men den var i alle fall god. Veldig fine basseng der, og selv om det er stort hotell så er det veldig praktis når en reiser med unger at det er delt inn i mindre enheter med flere basseng. Det er grei gangavstand til stranda, men til sentrum så er det nok litt langt å gå for ungene. Satser dere på å komme til sentrum/havna i Alcudia så må dere nok belage dere på taxi eller å ha med vogn til ungene. Veldig fint for både store og små og besøke den gamle delen av Alcudia som ligger et stykke opp fra havna. Går ann å gå dit i litt mere rett linje fra hotellet enn om havna, men vi var bare to voksne og en liten i vogn og brukte vel 25 minutter. Så det blir nok litt drøyt for unger. ta heller taxi. Men veldig fint å gå på muren der og se på alle de små trange gatene. Mye er bilfritt og mange koselige resturanter. Dere blir garantert anbefalt resturanten som ligger rett over gata for inngangen til Sea Club (det er der informasjonsmøtet er også), men den vil ikke jeg anbefale. Den mest elendige service jeg har opplevd noen gang, så da blåser jeg i om de har mat og skryte av når en ikke får maten. :nemlig:


#4

Mor til 4 sa for siden:

Jeg har aldri bodd på Sea Club, men bodde på nabohotellet Viva sunrise. Min datter var innom Sea Club for å besøke en der, og hun sa at hotellet var fint.
Det var i gangavstand til stranda, en kjempefin strand synes jeg, men det var så fult av folk der at vi var ikke der hver dag, valgte å bade mest i bassenget på hotellet vi var.


#5

Tucec sa for siden:

Takk for hjelpsomme svar. :neie: Vi tar vel med trille til minste mann. Eldste mann er flink til å gå mye, det er for så vidt minsten også. Vi får bytte på trilla litt og ta taxi også. Hvordan er det med mygg der?


#6

Anne C sa for siden:

Vi var veldig plaget av mygg når vi var der i høstferien. VELDIG plaget. Spes mannen min. Han så ikke ut. Og inne i leiligheten som forøvrig var ganske ekkel, var det døde mygg klint over alt. Ulekkert, og et tegn på at det ikke bare var vi som har vært plaget.


#7

Apple sa for siden:

Jeg har vært mange ganger i ALcudia. Grunnen til at vi stadig drar tilbake er at det er veldig barnevennlig(livlig, men ikke bråkete), rent, hyggelig atmosfære, fin strand og at man kan kjøre de fleste steder på øya med bil.

Har ikke bodd på det hotellet dere skal, vi bor på Nuevas Palmeras. Det tar ca 15 min inn til sentrum. En kjempefin spasertur fordi den går langs strandpromenaden der det både er fint og bilfritt. Vi har en gutt på 3 år.

Koselig å gå utover piren på kveldstid, hyggelige restauranter. Bla Bistro Mar.

Vi skal faktisk dit i år også, reiser 16. august.

Har stort sett vært der i juli, og kan ikke huske spesielt mye mygg...


#8

Tucec sa for siden:

Hvilket hotell var du på Anne C ? Nesten alle jeg har snakket med sier bare positivt om Alcudia, så jeg håper det blir bra for oss også. Mygg har jeg også hørt litt forskjellig om. Vi får vel bare ta med myggspray for å være på den sikre siden. Nuevas Palmeras så veldig fint ut, vært der før? 15 minutter, er det fra hotellet deres til sentrum? Strekker sentrum seg langs hele strandpromenaden? Eller er sentrum havneområdet. På Ving siden står det at det er 300 meter til sentrum.


#9

Callisto sa for siden:

Vi har vært mange ganger på Alcudia men vi pleier å bo på Sunwing som har perfekt beliggenhet! Har aldri vært på SeaClub!

Har ikke vært plaget av mygg men vi har kun vært der på sommeren og ikke høsten og har alltid hatt fint vær :)

Fra Sunwing tar det ca 15 min og gå inn til havnen men du kommer til sentrum før det. Sea Club ligger lenger unna men det er et sentrum nr 2 like i næheten (Dollar-gaten, Bellevue-området) men der er det ikke like koselig.

Må også nevne at det ikke er overfyllt på stranden i området der Sunwing ligger. Men jeg kan tenke meg at det er mer folksomt lenger ute pga flere hotell!


#10

Apple sa for siden:

Har vært på Nuevas P 3 ganger tidligere.
Litt usikker på hva som menes med sentrum, har bare tenkt inn til havneområdet når jeg skrev 15 minutter å gå.

Vi har også bodd litt lenger unna en gang, tror det het Muro (men var jo Alcudia). Da tok vi buss noen minutter inn til havna. Men det var jo restuanter der vi bodde også. Skal se litt på kartet og se om jeg finner hotellet deres. det burde si meg litt om hvor dere skal.


#11

Selma sa for siden:

Anbefaler også området nedenfor Sunwing når det gjelder stranda. Her er stranda sikkert 100 meter bred og det var godt med plass da vi var der i begynnelsen av juli. Rett nedenfor "Dollar-gata" er det litt mer folksomt på stranda

I området rundt Sunwing er det primært privatboliger langs stranda - ingen store hoteller. Dermed mindre folk på stranda.

Havneområdet er veldig trivelig!


#12

Apple sa for siden:

Dollar-gata?
Aldri hørt om.


#13

Callisto sa for siden:

Du har ikke gått glipp av noe!
"Dollar-gaten" ligger i motsatt retning fra Sunwing enn havneområde/sentrum. Består stort sett av masse hoteller/butikker.


#14

Apple sa for siden:

Ja, det er vel i Muro-området?
Bodde dere p samme hotell som oss?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.