Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg har laget vond glasur, jeg vil heller lage god glasur

#1

Søster sa for siden:

Jeg skulle lage den nydelige glasuren til Nigella, som er eggehviter og melis og vaniljesukker. Den ble nydelig. Og vond. Tror det var vanlijesukkeret som gjorde at den ble vond. Og så smaker jo liksom ikke eggehvite noe særlig. Kan jeg smakssette den med noe? Og den skal helst være rosa. Hjelp.


#2

safran sa for siden:

Smakte den vondt? :gruble: Nigella bruker kanskje vaniljeekstrakt? Jeg syns den gode, gamle vaniljesukkervarianten til Freia smaker hekk, og bruker den som er ekte vanilje i (grønnstripete pappboks).


#3

Søster sa for siden:

Alt det virka fornuftig.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Den grønne og hvite boksen Safran snakker om er best ja, den eller de ørsmå glasskrukkene man får på helsekosten som rett og slett er knust vanilje, intet mer eller mindre. Dyr, men drøy og veldig god.




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.