Jeg skulle lage den nydelige glasuren til Nigella, som er eggehviter og melis og vaniljesukker. Den ble nydelig. Og vond. Tror det var vanlijesukkeret som gjorde at den ble vond. Og så smaker jo liksom ikke eggehvite noe særlig. Kan jeg smakssette den med noe? Og den skal helst være rosa. Hjelp.
Smakte den vondt? :gruble: Nigella bruker kanskje vaniljeekstrakt? Jeg syns den gode, gamle vaniljesukkervarianten til Freia smaker hekk, og bruker den som er ekte vanilje i (grønnstripete pappboks).
Den grønne og hvite boksen Safran snakker om er best ja, den eller de ørsmå glasskrukkene man får på helsekosten som rett og slett er knust vanilje, intet mer eller mindre. Dyr, men drøy og veldig god.
Hva med den rosa melisglasuren som smaker jordbær eller noe? Finnes den fortsatt forresten? Den er i hvertfall, rosa, med smak og er fin å tilsette eggehvite i.