cilen sa for siden:
[LEFT]Jeg er vegetarianer og denne uken har jeg forsøkt meg som veganer, dvs jeg har ikke spist noe som helst av egg, smør, melk eller ost..
Det går overraskende lett, har jo frysa full av soyakjøtt og andre gosaker uansett.
Masse smaker faktisk veldig godt, ihvertfall for meg som ikke har spist kjøtt på flere år.
(mannen syns også mye av det er godt).[/LEFT]
[LEFT]Har dere smakt denne da? Vegetarpostei. Den finner dere i hylla sammen med glutenfri mat på Meny. Den er KJEMPEGOD!
[/LEFT]
[LEFT]Eller så kan dere prøve dere på en hjemmelaget variant.
[/LEFT]
[LEFT]VEGETARPOSTEI
5.5 dl. små havregryn
1 stor løk
50 gr. smør
5 dl. melk
50 gr. gjær
1 liten ts. allehånde
1 ts. veg. buljong
litt nellik
1 ts. salt[/LEFT]
[LEFT]Miks havregrynene til mel i hurtigmikseren. Rasp og stek løken i litt smør i en gryte. Bland melken med gjæret og hell oppi. Rør i mel og krydder. La det hele koke i to minutter. Hell så blandingen i en brødform som er kledd med bakepapir. Stek blandingen i vannbad ved 225 grader i 45 minutter. Legg papir eller håndkle over for å hindre hard skorpe.[/LEFT]