Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grytekjøtt av lam

#1

malena sa for siden:

Hva skal jeg lage av det i dag? Har ikke så lyst på fårikål…


#2

malena sa for siden:

Ingen forslag? :buhu:


#3

Ole Brumm sa for siden:

Du kunne laget supakjøtt,
men det krever en dags "forvarsel",
siden erter og bygggryn skal ligge i bløt over natten.



#5

rajraj sa for siden:

Du kan lage rajrajs stifado:

Fres grytekjøttet i en stor kjele. Når det er passe brunet heller du over litt (2 dl) vann og nok hermetiske tomater (vet jo ikke hvor mye kjøtt du har, men jeg pleier å bruke en boks til en kilo kjøtt - fire porsjoner).

Ha i et par spiseskjeer tomatpuré, hvitløk og løk (hele sjalottløk er best og ser kulest ut, men vanlig løk i båter går fint det og). Har du en klunk med rødvin er det også godt.

Putt i et par laubærblad og la det småputre en halvtimes tid. Smak til med salt og pepper.

Serveres med poteter/båtpoteter eller ris og salat. :nam:


#6

DM sa for siden:

Lammefrikasé? :veldigsentute:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.