Marge sa for siden:
Hva kan jeg lage? Kommer ikke på noenting. Har lagd to pavlovaer og no må jeg få brukt de. Trenger tips. :ja:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Marge sa for siden:
Hva kan jeg lage? Kommer ikke på noenting. Har lagd to pavlovaer og no må jeg få brukt de. Trenger tips. :ja:
Søster sa for siden:
Et par av dem kan du jo ta i håret:
Bland en kopp olivenolje, et par eggeplommer og evt et par skjeer av din favorittbalsam for konsistensen. Ha det i håret, pakk inn i plast og håndkle og ha det i en time eller lenger hvis du har tid. Vask ut. Ha deilig hår.
Marge sa for siden:
Såpass. :knegg: Ikke et tips jeg hadde regnet med, men verdt å prøve. Da har jeg 6 igjen. :)
Søster sa for siden:
De kan jeg ta. har langt, slitent hår
ming sa for siden:
Vaniljesaus. :)
Mauser sa for siden:
Majones.
Søster sa for siden:
Forresten er det skikkelig godt med eggeplomme i smoothie.
Bare vanlijeyoghurt, eggeplomme, litt havregryn og en halv banan, f.eks.
allium sa for siden:
Hjemmelaget is. Spaghetti carbonara.
Marge sa for siden:
Oppskrift? Det hørtes utrolig godt ut sammen med litt pisket krem og bær. :hyper:
Marge sa for siden:
Det er sant, men no har jeg allerede masse majones i kjøleskapet. :majoneselsker:
ming sa for siden:
Vaniljesaus:
Ingredienser
1 stk. vaniljestang eller litt vaniljesukker
5 dl melk
4 stk. eggeplomme
½ dl sukker
1 ts maisennamel
Fremgangsmåte
Lag et snitt i vaniljestangen og skrap ut vaniljefrøene med en teskje eller en butt kniv. Ha vaniljefrøene i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til sausen blir passe tykk. Pass på at den ikke koker. Avkjøl i kaldt vann. Rør under avkjøling for å unngå snerk, eller dryss litt sukker på overflaten.
Vil man ha en ekstra fyldig vaniljesaus kan man vispe inn litt stivpisket kremfløte like før servering.
Lucifer sa for siden:
Is :ja:
Marge sa for siden:
Hjemmelaget is, er det vanskelig?
Søster sa for siden:
Skulle ønske det var meg som hadde åtte eggeplommer til overs, det er tydeligvis bestanddel i skikkelig mye deilig.
Marge sa for siden:
:blomst: Denne må prøves.
safran sa for siden:
Biff tartar! :nam:
dutte sa for siden:
Gullkake !
Marge sa for siden:
Har nettopp blitt veggis. :humre:
safran sa for siden:
Åh. :skuffet:
Nenne sa for siden:
Nei, ikke i det hele tatt.
5-6 dl fløte
4-6 eggeplommer
100 gram sukker
Pisk fløte for seg og eggeplommene med sukkeret. Bland sammen. Frys i minst fire timer.
Du kan ha i vaniljefrø eller reven sjokolade. Evt. så kan du ha i syltetøy eller hele bær.
allium sa for siden:
Slett ikke. Jeg har ingen oppskrift for hånden akkurat nå, men google finner sikkert noen for deg.
amo sa for siden:
Jeg lager ofte eggerører når jeg har eggeplommer til overs.Tar og sper med litt vann. Enkelt, også kan det spises til kvelds eller frukost.
Arran sa for siden:
Pasta carbonara etterfølger alltid pavlova her i huset. Evt omvendt.
Marge sa for siden:
Tror jeg må lage en pavlova til. :humre:
Marge sa for siden:
Bør håret være nyvasket før jeg putter det i? Tørt eller vått hår?
Maxine sa for siden:
Eggerøre?
Ovnsbakt omelett?
Søster sa for siden:
Håndkletørt, det er nok å væte det først, trenger ikke vaske det.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.