Fluke sa for siden:
1 prosent er vel egentlig ganske mye? :eek:
Jeg har selv hatt campylobacter, og unner ingen å få det samme.
Er dette noe vi må finne oss i?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Fluke sa for siden:
1 prosent er vel egentlig ganske mye? :eek:
Jeg har selv hatt campylobacter, og unner ingen å få det samme.
Er dette noe vi må finne oss i?
kisha sa for siden:
Jeg studerer alltid kyllingfileter når jeg kjøper dem. 2 ganger har jeg opplevd at det var rene stinkbombene som lå inni pakken.
LilleLeo sa for siden:
Jøss.. Kanskje det er på grunn av kyllingen jeg spiste for et par dager siden at jeg har vært ganske... luftete... :flau:
Esme sa for siden:
Når det gjelder kylling må man gå ut fra at det er potensielt farlige bakterier og behandle kjøttet deretter. Egen skjærefjøl, vaske hender etc
For om Prior klarer å få ned forekomsten fra 1% til en halv prosent, så må man jo uansett ta forholdsregler. Garantert fritt blir det aldri uansett.
Tinka sa for siden:
Så var det Prior sin tur.. har jo vært Gilde som har vært i media mange ganger.
kisha sa for siden:
Prior var hardt ute for noen år siden. De importerte fugl fra utlandet som ikke var helt bra, det gjorde at jeg holdt meg langt unne Prior en god stund.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.